Seminar Cluj- „Ganduri care schimba vieti”

7 februarie 2014

Timp de citire:  minute      

change-managementMotto: „Incepe prin a face ce e necesar, apoi ceea ce e posibil si apoi dintr-o data te vei trezi ca faci imposibilul„. (Sf. Francis de Asisi)

Vrei sa te schimbi in 2014? Daca da, atunci acest seminar este pentru tine!

…..Vreau sa fiu pe primul loc in viata mea!

…..Vreau sa ma schimb!

…..Vreau sa am ganduri bune in mintea mea?

….Multi oameni folosesc in ultima perioada astfel de cuvinte. Cunosti astfel de oameni? Cu siguranta.

Care ar fi cauza pentru care nu sunt pe primul loc in viata lor, pentru care vor sa se schimbe cat mai rapid si sa aiba ganduri bune care sa ii conduca spre rezultate? Raspunsul este foarte simplu: Fac mai multe pentru ceilalti (familie, job, prieteni, etc.) decat pentru ei insisi.

Care este solutia? Sunt doua elemente care pot ajuta orice persoana sa se schimbe, sa fie implinita si pe primul loc in viata sa: introspectia si disciplina. Din pacate nu ne invata nimeni la scoala, nici macar parintii, pentru ca nici ei nu stiuAsa cum spunea Confucius: „Caracterul se construieste prin introspectie si disciplina, iar greutatile vietii trebuie depasite fara ajutorul spiritelor sau al zeitatilor”.

Cum ajungem la introspectie si disciplina? Care sunt acei trei pasi pe care orice persoana ii poate face catre atingerea obiectivului fundamental de a fi pe primul loc in viata sa, de a se schimba constant si de a avea ganduri bune, benefice?

1. Renunta la temerile tale, la gandurile negative si ai curaj! Adu-ti aminte: „Curajul nu este lipsa fricii, ci abilitatea de actiona atunci cand infrunti frica!”

2. Cand apare o situatie noua in viata ta, risca si iesi din zona de confort. „Risk is the new safe!/ Riscul este noua siguranta in secolul 21„, spunea intr-o carte geniala Randy Gage.

3. Actiune! Actiune! Actiune! Inventatorul american Charles Kettering scria cu mult timp in urma: „N-o sa va loviti niciodata la degetul mare de la picior daca stati linistiti. Cu cat va miscati mai repede, cu atat aveti mai multe sanse de a va lovi degetul, dar si mai multe sanse de a ajunge undeva„.

Asadar, am pregatit o intalnire transformatoare- un seminar special pentru tine la Cluj, in data de 6 martie 2014, intre orele 17.00- 20.00, la Hotelul Univers – T, sala Jupiter, Str. Alexandru Vaida Voevod, 53-55.

Iata agenda acestui seminar special de 3 ore:

17.00- 18.00 Exercitii de constientizare: Ai curajul sa afli unde esti acum? Deasupra liniei vietii? Sau sub linia vietii?- sustinute de Mihaela Stroe

18.00- 19.30 Exercitii NLP (Programare Neuro-Lingvistica): Setarea obiectivelor pe 2014, Expansiunea mintii, Cum sa ai o viziune strategica asupra indeplinirii obiectivelor in 2014- sustinute Camelia Mihaiu

19.30- 20.00 Intrebari & Raspunsuri

Te invitam sa participi la aceasta intalnire speciala, plina de surprize si voie buna, energie, semnificatie si claritate mentala, prin inscrierea si plata anticipata a 50 lei/persoana aici pana la data 20 februarie 2014.

Atentie! Din data de 20 februarie 2014 si pana in ziua seminarului 6 martie 2014, plata va fi de 100 lei/persoana.

http://mihaelastroe.ro/card/workshop.php

Ce vei invata daca vii la acest seminar la Cluj?

 • Care e primul pas pentru a fi scos din zona de confort
 • Ce anume iti aduce claritate mentala
 • Ce produce motivatie interna pentru actiunile tale de zi cu zi
 • Ce te incurajeaza sa iei decizii rapide si sa le implementezi in avantajul tau
 • Cum sa iti dai directia pentru viata ta
 • Cum sa actionezi ACUM, in prezent, fara a mai trai in trecut

Ce vei pierde daca nu vii la acest eveniment?

 • Nu vei afla modalitati concrete pentru setarea obiectivelor in 2014
 • Nu vei cunoaste cele mai puternice tehnici de eliberarea emotionala, valabile in toate activitatile tale
 • Nu vei afla modelul comunicarii eficiente in orice relatie
 • Nu vei afla cele 4 elemente cheie pentru a sta „deasupra liniei vietii” si nu „sub linia vietii”
 • Nu vei deslusi ce fac oamenii de succes pentru a-si spori productivitatea si performanta (disciplina personala)

Participa la aceasta intalnire speciala, plina de surprize si voie buna, energie, semnificatie si claritate mentala, prin inscrierea si plata anticipata a 50 lei/persoana aici pana la data 20 februarie 2014 .

Atentie! Din data de 20 februarie 2014 plata pentru seminar va fi de 100 lei/persoana.

http://mihaelastroe.ro/card/workshop.php

Important de aflat!

Acest seminar este sustinut de doua persoane specializate in antreprenoriat, dezvoltare personala si comunicare: Camelia Mihaiu si Mihaela Stroe.

Camelia Mihaiu este Master in Programare Neuro Lingvistica (NLP), fiind pregatita direct de Dr. Richard Bandler, co-creatorul Programarii Neuro Lingvistice, avandu-i ca profesori si pe Kathleen si John LaValle, Jonathan Chase, Paul McKenna si Justin Tranz. Este certificata ca hipnotizator profesionist la Academia de Arte Hipnotice din Marea Britanie si stie cum sa ajunga cu adevarat la mintea subconstienta a oamenilor si cum sa lucreze cu ea in asa fel incat sa obtina cele mai bune rezultate cu clientii sai. A lucrat peste 16 ani in domeniul imobiliar.

Mihaela Stroe este doctor in sociologie, specialist in comunicare nonverbala, reprezentantul pentru Europa al lui Joe Navarro, unul din fondatorii Diviziei de Analiza Comportamentala din cadrul FBI, business coach, speaker motivational si antreprenor. Mihaela este mama si este pasionata de voluntariat. A creat revista online Nonverbal Magazine (www.nonverbal-magazine.com) si Nonverbal Academy (www.nonverbal-academy.com), unde preda metoda sa „ABC-ul Inteligentei Nonverbale” pentru oamenii interesati sa citeasca semnalele corpului ca adevarati profesionisti.

Pentru orice informatii suplimentare si alte detalii, te rugam sa contactezi project managerul acestui seminar special Luminita Golgotiu, la telefon 0724 999 619 si email: luminita.golgotiu@gmail.com 

Despre autor

Mihaela Stroe

Motto-ul meu: "Educ, motivez si inspir oamenii care vor sa fie pe primul loc in viata lor! Totul depinde doar de TINE!" Telul meu in aceasta viata: "Sa te educ si sa te sustin pe calea dezvoltarii personale si a reusitei profesionale pentru desavarsirea ta ca OM!"

Ți-ar putea placea și aceste articole:

Cum faci față hoților de timp?

Azi vorbesc la Flow! Summit. Te invit să mă urmărești!

Etape pentru a menține vie scânteia iubirii

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Translate »
>