Secretele Performanței Maxime prin Neuronutriție [VIDEO]

februarie 6, 2024

Motto: “Pentru mine, este important să-mi protejez și să-mi hrănesc adecvat creierul. Ca orice mușchi, dacă nu îl folosești, îl pierzi!“ (Mihaela Stroe)

Într-o lume care nu încetează să ne testeze limitele, am descoperit că adevărata forță vine din interior.

Imaginează-ți un far luminos care străbate ceața, ghidându-ți drumul; așa este Daciana Sabău pentru mine, farul meu în călătoria spre o minte mai lucidă și mai puternică.

De peste cinci ani, ea nu este doar un nume pe lista mea de consultanți, ci este coach-ul meu personal, dedicat sănătății creierului meu.

Sub îndrumarea ei, am explorat adâncimile performanței mentale, învățând cum să-mi hrănesc creierul pentru a fi mai productivă, mai energică, mai motivată.

Și pentru că experiența personală are puterea de a se transforma în inspirație, vreau să-ți împărtășesc călătoria mea. 

Poate te vei regăsi în povestea mea, poate vei descoperi că nu ești singur(ă) în lupta cu uitarea, cu oboseala mentală, cu acele momente când informațiile par să se evapore chiar când ai mai mare nevoie de ele.

Spre finalul anului 2023, am simțit cum prețioasa mea memorie îmi joacă feste, cum concentrarea îmi scădea și energia îmi era la pământ. Era un semnal de alarmă din partea corpului pe care nu puteam să-l ignor. Așa că, împreună cu Daciana, am pornit pe un drum inovator de neuronutriție, care în doar două luni, mi-a revitalizat gândirea, mi-a ascuțit memoria, mi-a redat energia și bucuria de a trăi la intensitate maximă.

În acest video, pe care îl împărtășesc cu tine, vei afla mai multe despre această transformare și cum poți și tu să-ți redobândești vitalitatea mentală.

Poți să-l urmărești aici:

https://www.youtube.com/live/dsCJUxeWFb4?si=9eZV381EH4godwkl

Pentru că suntem conștienți acum că timpul nu ne iartă, și că fiecare moment contează în lupta împotriva declinului cognitiv, te încurajez să nu aștepți.

Am învățat că sănătatea creierului nu este doar un lux, ci o necesitate, indiferent de vârstă. 

Acum, la 46 de ani, mă simt mai activă și mai concentrată decât am fost vreodată, și mă îndrept cu încredere spre 50, știind că am luat cele mai bune decizii pentru mine.

Nu lăsa pe mâine ce poți face azi.

Contactează-o pe Daciana (ai datele ei mai jos) și descoperă cum să-ți păstrezi creierul ager și productiv.

Email: daciana@feedyourbrain.ro

Website: https://www.feedyourbrain.ro/about-me/

Facebook: https://www.facebook.com/feedyourbrain.ro

Instagram: https://www.instagram.com/feedyourbrain.ro/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/daciana-sabau-538619129/

Haide să ne inspirăm reciproc să trăim vieți pline de sănătate, energie și bucurie.

Să ne aducem aminte: centrul executiv al sănătății noastre, creierul, merită toată atenția și îngrijirea noastră.

Închei acest mesaj cu o invitație deschisă către tine: să împărtășești cu mine în comentarii ce anume ți-a atins sufletul din cele scrise mai sus sau din video.

Aștept cu nerăbdare să aflu care parte din mesajele noastre a vibrat cu inima ta.

Să fie această poveste spre folosul creierului tău. 

Mihaela Stroe

 

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).