Sărbătorim un an de MSTRIBE + Testimonial Steluța Crăciun

septembrie 15, 2020

Motto: “O comunitate este asemenea unei corabii. Oricine trebuie să fie pregătit pentru a prelua cârma“. (Henrik Ibsen)

Azi este zi de mare sărbătoare în comunitatea sufletelor minunate și speciale- MSTRIBE.

Împlinim primul an de activitate consecventă și suntem cu toții “mai bogați și mai conștiincioși, însă și mai hotărâți să evoluăm cu bucurie”.

Cum foarte bine afirma una dintrele membrele MSTRIBE, acum la ceas aniversar!

Cu ce ne “lăudăm” după un an?

Cu multă muncă și dedicare pentru cei care își doresc mai mult de la viață, care vor să-și atingă potențialul maxim și care pun în practică resursele valoroase puse la dispoziție pe platforma noastră dragă. 

Iată resursele noastre:

  • Avem un website nou, dedicat 100% comunității noastre- mstribe.ro.
  •  Găsești o super echipă de facilitatori și specialiști în diferite domenii (fizic, biochimic, mental, emoțional, energetic, spiritual).
  • Sunt 35 de sesiuni LIVE de grup coaching cu membrii comunității, personalizate pe nevoile lor.
  • Există 45 interviuri cu oameni de succes, autentici, care au venit în comunitatea să ne împărtășească din experiențele lor de viață.
  • Sunt 43 de podcast-uri audio, fiecare având un exercițiu de conștientizare pe care îl pui imediat în practică.
  • Poți accesa instant 7 cursuri video online cu lecții și teme practice (Abilități pentru performanța personală, De la epuizare la energie în 6 pași, Învățarea continuă ca stil de viață, Mindsetul încrederii în sine, Persuasiunea prin vestimentație, Credibilitatea depinde doar de tine, Instrumente digitale).
  • O secțiune dedicată sănătății și sportului– unde găsești acum 19 rețete delicioase și rapide de mic dejun hrănitor pentru a avea un creier productiv.

 Cum te sprijinim aici, în MSTRIBE?

Ce beneficii concrete ai tu ca membru MSTRIBE?

Îți duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. 

Cum? La fiecare 3 luni îți setezi un obiectiv personal sau profesional, lucrezi focusat/ă, faci acțiunile necesare și te evaluezi prin metoda START-STOP-CONTINUĂ. Astfel, îți atingi minim 4 obiective pe an! Primești motivație pentru a acționa în sesiunile de grup coaching, prin podcast-urile și prin interviurile inspiraționale pe care le primești ca resurse în fiecare vineri, în inbox-ul tău.

Ești valorizat/ă pentru cine ești TU.

Cum? Înveți să-ți pui granițe sănătoase, să spui răspicat ce simți și să îți ceri drepturile tale naturale, poți cere mai mulți bani pentru munca și expertiza ta, poți să spui NU și știi cum să comunici eficient și direct.

Câștigi încredere în sine.

Cum? Prin obiceiul de a lucra zilnic cu tine intrând pe platforma MSTRIBE, făcând pas cu pas lecțiile din cursurile online sau exercițiile de conștientizare prezente în podcasturi, când îți răspunzi cu sinceritate la întrebările esențiale legate de valorile tale personale, de nevoile tale, de traumele tale din copilărie.

Cel mai bine este ca acum la final să urmărești până testimonialul Steluței Crăciun, una din membrele de bază ale comunității noastre:

Steluța, te iubesc și te prețuiesc!

Îți mulțumesc pentru toată implicarea ta și spiritul tău creator cu care ne bucuri sufletele la întâlnirile de grup coaching. 

Dacă simți că locul tău este într-o comunitate de oameni minunați și speciali, vezi oferta noastră aniversară aici, cu un discount de 40%, valabilă până în 16 septembrie 2020:

https://mstribe.ro/oferta/

MSTRIBE este locul unde mi-am pus tot sufletul meu, pentru a crea un spațiu viu, autentic, de creștere din interior spre exterior, care să ne conducă spre desăvârșirea noastră ca oameni. 

Prin muncă conștientă cu sinele nostru adevărat.

Zi de zi.

Vino și tu alături de noi, în MSTRIBE!

Cu iubire și recunoștintă, te îmbrățișez!

Mihaela Stroe

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).