[Resursa] O zi pana la webinarul dedicat schimbarii modului tau de a gandi

august 8, 2016

Screen Shot 2016-08-08 at 11.05.35

Motto: “Nu exista pe Pamant niciun lucru pe care sa nu-l poti avea- odata ce ai acceptat mental faptul ca il poti obtine.” (Robert Collier)

Da, mai este o zi pana voi sustine webinarul meu LIVE cu Cami Mihaiu, cu tema „Schimba-ti gandurile, fii pe primul loc in viata ta!” (partea a 2).

Yupeee!

Ne poti urmari LIVE aici: https://www.mihaelastroe.ro/webinar-live/

Am primit cateva provocari din partea voastra pe care le vom adresa maine in timpul webinarului. Va multumesc din suflet pentru ele! Ne ajuta enorm!

Iata cateva exemple:

Cum se pot sterge anumite fisiere din subconstient care provoaca stres si alte temeri? Cum putem reprograma subconstientul sa ne ajute sa putem atrage lucrurile dorite?” (Valentin)

Cand nu mai gasesti nici o portita de a rezolva problemele, cand simti ca totul se prabuseste in jurul tau la propriu si nu mai stii incotro s-o apuci…atunci ce faci?” (Aura)

Ce ar trebui sa ma motiveze indeajuns de mult ca sa ma pot concentra asupra a ceea ce imi propun sa invat? Din pacate nu reusesc de fiecare data si am o stare interiora de neliniste, de agitatie. Sa fie oare oamenii cu care intru in contact si cu povestile lor?” (Ramona)

Pentru ca imi place sa te sustin sa fii o persoana din ce in ce mai constienta de sine si de modul tau de a gandi si am deja o lista plina cu temele pe care le vom aborda in webinar, iata inca o resursa utila pentru tine:

Cartea lui Brian Tracy “Schimband gandirea, iti schimbi viata!”, pe care o gasesti la Editura Curtea Veche!

Am primit cartea sa la conferinta “Maximum Achievement” din 2014 organizata de Lorand Soares Szasz la Bucuresti. Am devorat-o si am retinut din ea trei idei benefice pentru setarea mea mentala:

1. Singurele limite reale referitoare la ceea ce poti fi, avea sau face sunt cele pe care ti le stabilesti prin modul propriu de a gandi.

2. Sa nu faci niciodata ceva sau sa te abtii de la a intreprinde ceva din cauza ca esti preocupat de ce ar putea crede oamenii despre tine. Adevarul este ca nimeni nu se gandeste la persoana ta.

3. Orice a facut altcineva si tu poti realiza acel lucru la fel.

Sper sa te inspire aceste idei si sa le pui in aplicare in viata ta. Pe m-au ajutat enorm in viata mea!

Te astept cu mare drag la webinar.

Retine ca ne poti urmari LIVE aici: https://www.mihaelastroe.ro/webinar-live/, maine 9 august 2016 incepand cu ora 19.00.  

Pe maine, 

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).