Pune frica pe modul silentios! Sunt aici sa te sprijin!

martie 20, 2020

Motto: “Nu mai astepta. Momentul potrivit nu vine niciodata!” (Napoleon Hill)

Am fost intr-o mica pauza. Mi-am luat un moment de reflectie de la toata agitatia si panica creata de acest virus care ne-a invadat brusc vietile.Acesta este motivul pentru care nu ti-am scris pana acum. 

Am filtrat informatiile, am reflectat la efecte, la nevoile celor care imi scriu in mod constant. De ce? Ca sa inteleg in profunzime aceasta frica indusa si sa decid urmatorii pasi.

Si am decis: Sunt aici sa te sprijin! 

Oamenii care ma urmaresc imi scriu zilnic pentru sunt preocupati de viitorl incert. Cu toate acestea, exista si o categorie de oameni care cred ca acest moment are si latura sa pozitiva:

Suntem fortati sa ne reinventam si sa ne reconectam cu noi insine!

Cu totii trecem prin schimbari profunde in aceste zile si suntem determinati sa iesim muuult din zona noastra de confort.

Aceasta frica generalizata ne invata ceva despre noi. Si te asigur ca vom fi diferiti dupa aceasta perioada de izolare fortata si de iesire din zona de confort.

Viata mea personala este schimbata clar: petrec mai mult timp cu familia, am mai mult timp pentru mine sa ma relaxez, sa fac planuri, sa gandesc, sa fiu din ce in ce mai constienta la ce se intampla.

Iar focusul meu principal in aceste zile si este sa transform frica in cautarea de solutii, sa ma adaptez si sa ma reinventez. Depinde doar de noi sa punem frica pe modul silentios!

Asa ca, am un mesaj important sa iti comunic: Eu, impreuna cu echipa mea, suntem alaturi de tine! Suntem aici ca sa te sprijinim emotional!

Sunt absolut convinsa ca daca facem un efort comun, constient, ca o familia uriasa, trecem peste aceasta perioada cu mai multa usurinta. 

Uite ce mi-a marturisit zilele trecute una dintre clientele mele si doresc sa impartasesc cu tine pentru ca mi-a placut enorm:

Eu simt ca avem mare nevoie cu totii de o profundă constientizare, de o schimbare radicala, de unire, caci nu suntem separati, suntem un intreg si important este sa fim uniti, nu in competitie asa cum se intampla de ceva timp in zilele noastre. Fie sa avem cu totii aceasta dorinta de a aduce în lume ceea ce este mai bun din noi! ️”

Nu stim cu certitudine ce ne rezerva viitorul, insa stiu ceea ce putem face impreuna.

De aceea, te invit cu mare drag, ca in aceste momente de criza, pline de incertitudine sa faci parte din oaza mea de liniste si setare mentala pozitiva, comunitatea online MS TRIBE.

Intra AICI https://mihaelastroe.ro/comunitate/ pentru acces.

Ce vei gasi in MS TRIBE, pe scurt:

  • Postez saptamanal solutii utile pentru a te sustine in evolutia ta personala (podcast-uri, interviuri cu oameni de succes de la care avem ce invata, o reteta sanatoasa pentru creierul tau etc.)

  • Te sustin moral in aceste momente de panica, anxietate si temeri pentru viitorul nostru prin intalnirile de grup coaching, pe care le organizez o data la 2 saptamani

  • Ai acces la cursuri online de dezvoltare personala.

Investitia ta in tine este doar de 99 ron pe luna (adica 4,7 ron pe zi). Cred ca meriti sa iti schimbi energia si sa fii sustinut moral in aceste momente de criza de un profesionist!

Te astept in MS TRIBE alaturi de mine!

Cu iubire si recunostinta,

Mihaela Stroe (dedicata sustinerii tale morale)

PS: Pregatesc deja pentru saptamana viitoare un webinar gratuit despre cum sa gestionezi oamenii in era digitala, mai ales cand lucreaza online de la distanta. 

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).