Prima data…hraneste-ti nevoile tale!

ianuarie 22, 2020

Motto: ”Nu poti croi pe masura situatiile din viata ta, insa poti croi pe masura atitudinile care sa se potriveasca acestor situatii, inainte ca ele sa apara sau in timpul desfasurarii lor”. (Zig Ziglar)

Stii foarte bine ca tu esti ca si mine, o persoana unica, originala si irepetabila, cum imi place mie sa zic.

Prin urmare… si nevoile mele si ale tale sunt unice.

 

  • Tu iti cunosti nevoile personale? 
  • Ti-ai creat o lista a lor pe care sa o ai la indemana? 
  • Daca da, iti respecti lista, hranindu-ti nevoile?
  • Daca nu, ce te impiedica in acest moment sa-ti hranesti nevoile tale?

Tin foarte mult atunci cand lucrez cu clientii mei in programele de coaching sa ii indrum spre crearea listei de nevoi personale.

In orice context de viata, cunoasterea nevoilor tale inseamna sa ai un mare avantaj.

De ce? Lista te favorizeaza atunci cand ai de ales intre nevoile tale si nevoile altora, care trag de tine sa ii ajuti sa si le hraneasca pe ale lor, prima data.

Azi iti dezvalui o tehnica pe care o folosesc pentru a-mi clarifica nevoile mele personale.

Am un carnetel special in care de cate ori am un moment de luciditate, trec pe lista nevoia mea si de ce este importanta pentru mine, ce beneficii imi aduce. 

Cand TU iti hranesti prima data nevoile tale, simti ca traiesti o viata implinita, fericita, in armonie cu tine si sa te simti bine in pielea ta! 

Vrei sa ai si tu aceste beneficii? Fa-ti lista cu nevoile tale!

Nevoile tale nu sunt nici bune, nici rele, sunt ale tale. Sunt non-negociabile! Nu le discuti cu nimeni. Doar cu tine.

Iti aduc in atentie si starile emotionale negative pe care le ai atunci cand nu-ti hranesti prima data nevoile personale:

Furie, frustrare, dezamagire, tristete, tensiune interioara, confuzie, esti cu moralul la pamant, te simti gol pe dinauntru si poti chiar sa te imbolnavesti.

Asa ca AZI (evita amanarea!) pune in practica acest exercitiu prin care poti constientiza nevoile tale: 

Ia o foaie de hartie si traseaza o linie pe mijloc.

Pune-ti nevoile personale pe doua categorii. 

In partea stanga trece ”Nevoi care pot fi satisfacute doar de mine”. Spre exemplu, nevoia de citit zilnic 30 minute, nevoia de control al gandurilor (sa fie pozitive), beau zilnic minim 2 litri de apa.

Iar in partea dreapta ”Nevoi care pot fi satisfacute impreuna cu alte persoane”. Spre exemplu, nevoia de sport de 3 ori pe saptamana cu un antrenor personal, nevoia de educatie continua pe platforma online MS TRIBE alaturi de Mihaela Stroe sau in grupul meu gratuit de Facebook- MS Club.

Apoi ia fiecare nevoie in parte si raspunde la urmatoarele intrebari de constientizare:

  • De ce am aceasta nevoie? 
  • De ce este importanta pentru mine?
  • Ce fac in prezent ca sa imi satisfac aceasta nevoie?
  • Imi respect angajamentul luat fata de mine? Daca nu, ce ma impiedica?

Pentru ca setarea nevoilor tale sa devina o prioritate in viata ta, te anunt ca din data de 1 februarie 2020 creez o noua grupa pentru programul meu FAR de coaching “Transforma-ti viata in 90 de zile! Focus pe performanta personala!” 

Am creat o oferta extraordinara, de nerefuzat pentru cei care VOR cu adevarat sa-si transforme viata in 2020, astfel incat sa lucreze cu mine pentru implementarea de obiceuri bune si dupa finalizarea celor 90 de zile, pentru inca 9 luni. Adica lucreaza cu mine un AN DE ZILE!

Iti poti imagina unde vei fi peste 1 ani de zile, lucrand consecvent alaturi de mine? Departe!

Iata ce spune una dintre clientele mele despre programul „Transforma-ti viata in 90 de zile! Focus pe performanta personala!”:

Am descoperit-o pe Mihaela Stroe intr-un punct al existentei mele, in care aveam mare nevoie sa imi clarific niste aspecte legate de propria-mi persoana…(Stiti voi!!! Nimic nu e intamplator!!! Toate apar atunci cand ai nevoie!!!)

Mihaela este mai mult decat un coach! Capacitatea ei enorma de a empatiza cu cei cu care interactioneaza, o face sa inteleaga lucruri pe care tu nici nu apuci sa i le verbalizezi, fapt care iti usureaza foarte mult procesul de intelegere in legatura cu ceea ce vrei sa obtii de la tine (si de ghidare din partea ei).

Pentru mine, lucrul cu Mihaela prin intermediul „programului de 90 de zile”, a fost de departe, cea mai buna „investitie” pe care am putut sa o fac in mine si am beneficii majore de care ma bucur si astazi! Esti cea mai buna, Miha! (Andreea L. – antreprenor)

Pentru ca am putine locuri disponibile, scrie-mi AZI dorinta ta de a intra in acest program pe email contact@mihaelastroe.ro si te contactez personal pentru a-ti dezvalui oferta. 

Sa ai spor la constientizari si la crearea listei tale de nevoi!

Cu iubire si recunostinta,

Mihaela Stroe

P.S. Atentie! Vorbesc despre nevoile non-negociabile si despre alte tehnici utile in Webinarul meu Online “CUM SA-TI SIMPLIFICI VIATA in 2020! 6 Tehnici pentru a avea TIMP, ENERGIE, FOCUS!”.

Cand? 30 Ianuarie 2020, de la ora 19.00.

Alege sa-ti simplifici viata in 2020 si inscrie-te la webinar aici: mihaelastroe.ro/webinar

Locurile sunt limitate, vor fi disponibile doar 100 de locuri pentru cei care VOR cu adevarat sa fie pe primul loc in viata lor!

Daca ai persoane dragi, care pot beneficia de aceste informatii pretioase, da-le si lor mai departe mesajul meu!

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).