Premiul Speakerul anului 2016

decembrie 7, 2016

15319232_10157889079605008_2249998011413998363_n

În prima mea carte, „În armonie cu mine”, te îndemnam „să visezi și să acționezi măreț” și îți mărturiseam misiunea mea personală, aceea de a avea un impact pozitiv asupra oamenilor.

Zilele trecute am participat la Gala Business Days, un eveniment festiv în care s-a celebrat performanța, inovația, excelența și impactul pozitiv în societate.

Așa acum au declarat și organizatorii,  cu această ocazia s-a dorit „evidențierea și premierea antreprenori si manageri care prin munca lor, prin pasiunea lor nestavalita, prin determinare, uneori cu sacrificii greu de imaginat, reușesc să aibă succes și construiesc afaceri clădite să reziste provocărilor vremurilor, dezvoltate pe baze solide, etice, competitive și sustenabile. ”

Cu bucurie, vă anunț că am primit Premiul Speakerul anului 2016 la categoria: SEX FEMININ, un motiv care întărește și mai mult misiunea mea personală, făcută cu pasiune, aceea de a te ajuta să fii cea mai bună versiune a ta!

Mulțumesc Business Days!

 

 

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).