Nu ma invada! Respecta spatiul in intalnirile de afaceri

mai 6, 2013

Stii cum este spatiul tau personal? Este de dimensiuni reduse? Sau este mare, larg? Dar ce spui despre spatiul tau social sau public?

Consider ca este foarte important sa respecti spatiul personal in intalnirile de afaceri. Filipe Carrera impreuna cu mine vorbim in acest video nou despre cele 5 „cercuri” invizibile pe care le purtam cu totii atunci cand suntem intr-o negociere, la locul de munca sau acasa, cu familia.

Afla-le si experimenteaza-le in toate interactiunile cu alti oameni.

Observa indiciile nonverbale care arata ce fel de spatiu prefera oamenii! Vei avea un avantaj clar in acea interactiune daca tu stii deja „spatiul” lor preferat!

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).