„Momente de luciditate” (ep. 6): Obiceiuri sanatoase pentru 2016!

decembrie 29, 2015

26345inima-si-creier-1

Motto: „O minte sanatoasa intr-un corp sanatos”. (Iuvenal in „Satire”)

In aceasta emisiune TV o am ca invitata pe prietena mea, Florentina Ghionea (http://iubimsigatim.ro/), care ne vorbeste despre obiceiuri sanatoase pe care sa le punem in practica in 2016.

Poti urmari emisiunea aici:

Nutritia energetica, promovata de Florentina pe blogul sau, reprezinta un nou concept care aduce efecte foarte mari beneficii sanatatii in timp relativ scurt.

Nutritia energetica se bazeaza pe hrana corecta adusa omului ca intreg.

Astfel, se iau in considerare si celelate corpuri, pe langa cel fizic. Cele mai importante corpuri pe care se lucreaza constant sunt: corpul fizic, emotional, mental si spiritual.

Corpul fizic se hraneste cu alimente,

Corpul emotional se hraneste cu sentimente,

Corpul mental se hraneste cu ganduri,

Corpul spiritual  se hraneste cu iubire pura.

Fiecare corp lucrat la nivelul lui aduce stabilitate fizica, mentala si emtionala, ceea ce duce la o implinire personala, la stabilitate, armonie si la iubirea pura.

Combinand partea de dieta cu exercitii de eliberare emotionala si eliminarea de programe negative de gandire, obtinem rezultate rapide pe termen lung. Garantat!

10405600_10156356083610008_8115091861986505891_n

In plus, vei gasi si alte sfaturi si idei legate de nutritie energetica, stil de viata sanatos si cum sa fii din ce in ce mai sanatos in 2016! (In poza sunt cu Florentina Gionea la Business Days Bucuresti, vesele in fata brandului Bonduelle)

La multi ani si la cat mai multe obiceiuri sanatoase in 2016!

Cu mare drag,

MS

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).