martie 1

Momente de luciditate (ep.12): Educatie, provocari feminine si adaptabilitate!

Screen Shot 2016-03-01 at 18.22.11

Motto: „Cei care educa copiii sunt demni de mai multa onoare decat cei care le dau viata; de aceea pe langa viata, daruiti copiilor si arta de a trai bine, educandu-i„. (Aristotel)

In aceasta emisiune TV o am alaturi de mine in studio pe buna mea prietena, Elena Lotrean, fondatorul Scolii Finlandeze din Sibiu.

Iata linkul emisiunii:

[kad_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=1Bm-cYiGKsM” width=”600″]

Elena este profesor ca si mine, antreprenor in educatie in turism si ne uneste o prietenie sincera de multi ani. Ceea ce apreciez cel mai mult la Elena, pe langa faptul ca este mama unei fetite superbe, este ca se comporta ca o femeie adevarata indragostita de viata.

Unul din visele ei (ca si mine) este sa ia parte la revolutia educationala din Romania si este omul care are energia si puterea de a transpune visele in realitate.Intotdeauna.

Discutam cu ea de mai mult de un an despre deschiderea scolii finlandeze la Sibiu si iata, in curand, in septembrie 2016 se vor deschide portile. Elena a gasit oamenii potriviti, resursele adecvate, locatia pentru a-si transforma visul in realitate!

12509259_1521674718132356_3905554749632240274_n

Am chemat-o pe Elena pentru a discuta deschis despre educatie, provocari feminine (ambele suntem mame si stim ce inseamna asta!) si despre adaptabilitate, abilitatea cheie a secolului 21.

Apreciez enorm initiativa de a deschide Scoala Finlandeza la Sibiu si mai ales dorinta Elenei si a colegilor (printre care se numara si alti oameni remarcabili din Sibiu precum Dan Luca, Lucian Todea si parintele Constantin Necula) de oferi educatie de calitate copiilor din Sibiu.

Scoala Finlandeza din Sibiu isi va deschide portile in septembrie 2016 si va pune accentul pe cele 4 inteligente de baza in educatia oricarui copil:

  • Inteligenta fizica (a putea);
  • Inteligenta mentala (a sti);
  • Inteligenta emotionala (a simti);
  • Inteligenta spirituala (a fi).

Afla detalii aici: http://scoalafinlandezasibiu.ro/

Pe curand,

MS

Despre autor

Mihaela Stroe

Motto-ul meu: "Educ, motivez si inspir oamenii care vor sa fie pe primul loc in viata lor! Totul depinde doar de TINE!" Telul meu in aceasta viata: "Sa te educ si sa te sustin pe calea dezvoltarii personale si a reusitei profesionale pentru desavarsirea ta ca OM!"

Ți-ar putea placea și aceste articole:

Sărbătorim un an de MSTRIBE + Testimonial Steluța Crăciun

[Video 02:30] Descoperă povestea Irinei Stănescu, membră MSTRIBE

Afla povestea Magdei Visan, 63 ani, membra MSTRIBE PREMIUM

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>