Momente de luciditate (ep.11): Magie in actiune! Interviu cu Magicianul Augustin:)

februarie 23, 2016

Screen Shot 2016-02-23 at 18.41.23

Motto: „Lumea-ntreaga e o scena si toti oamenii-s actori.” (William Shakespeare, Cum va place)

Il cunosc de multa vreme pe Magicianul Augustin (fiind colegi la evenimentele Business Days), insa pana acum nu am avut ocazia sa ii pun intrebari personale.

Il admiram de la distanta, ii studiam gesturile pe care le facea pentru a capta atentia audientei sale…pana intr-o zi cand l-am descoperit ca OM, fiind colegi intr-un workshop despre obiceiuri pentru a avea succes.

Cei-4-magnifici-Wkshop-Obiceiuri-de-succes-290x300

Iata ca, prin intermediul aceastei filmari am reusit sa il „prind” la Sibiu, intre doua evenimente si bineinteles, m-am bucurat enorm ca a acceptat invitatia mea de a-i pune intrebari.

Te invit sa urmaresti emisiunea TV „Momente de luciditate” (episodul 11) cu tema „Magie in actiune!” aici:

[kad_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=IwnzcdSJrNY” width=”600″]

De ce sa ne urmaresti timp de 39 de minute?

Pentru ca vei afla ce ingredinte iti sunt necesare pentru a putea face „magie in actiune”, cum sa fii cu adevarat prezent pe scena si sa te concentezi pe subiectele tale de magie, iluzionism sau hipnoza in timp ce toti ochii sunt atintiti pe tine.

iasi-business-days-stefan-poze-94-906x550

In plus, il vei descoperi pe OMUL din spatele magicianului Augustin: un om minunat, foarte expresiv, tata a doua fetite superbe, un suflet de artist, un pasionat de magie si de spectacol.

Poti afla mai multe despre Magicianul Augustin si proiectele sale aici: http://academiadeiluzionism.ro/

Veste buna: Filip, baietelul meu cel mic, a primit cadou un curs de la Augustin pentru a invata la 7 ani cateva trucuri simple, pe care le va prezenta colegilor la serbarea de final de an scolar! Abia astept!

Pe curand,

MS

 

 

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).