Momente de luciditate (ep.11): Magie in actiune! Interviu cu Magicianul Augustin:)

Screen Shot 2016-02-23 at 18.41.23

Motto: „Lumea-ntreaga e o scena si toti oamenii-s actori.” (William Shakespeare, Cum va place)

Il cunosc de multa vreme pe Magicianul Augustin (fiind colegi la evenimentele Business Days), insa pana acum nu am avut ocazia sa ii pun intrebari personale.

Il admiram de la distanta, ii studiam gesturile pe care le facea pentru a capta atentia audientei sale…pana intr-o zi cand l-am descoperit ca OM, fiind colegi intr-un workshop despre obiceiuri pentru a avea succes.

Cei-4-magnifici-Wkshop-Obiceiuri-de-succes-290x300

Iata ca, prin intermediul aceastei filmari am reusit sa il „prind” la Sibiu, intre doua evenimente si bineinteles, m-am bucurat enorm ca a acceptat invitatia mea de a-i pune intrebari.

Te invit sa urmaresti emisiunea TV „Momente de luciditate” (episodul 11) cu tema „Magie in actiune!” aici:

[kad_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=IwnzcdSJrNY” width=”600″]

De ce sa ne urmaresti timp de 39 de minute?

Pentru ca vei afla ce ingredinte iti sunt necesare pentru a putea face „magie in actiune”, cum sa fii cu adevarat prezent pe scena si sa te concentezi pe subiectele tale de magie, iluzionism sau hipnoza in timp ce toti ochii sunt atintiti pe tine.

iasi-business-days-stefan-poze-94-906x550

In plus, il vei descoperi pe OMUL din spatele magicianului Augustin: un om minunat, foarte expresiv, tata a doua fetite superbe, un suflet de artist, un pasionat de magie si de spectacol.

Poti afla mai multe despre Magicianul Augustin si proiectele sale aici: http://academiadeiluzionism.ro/

Veste buna: Filip, baietelul meu cel mic, a primit cadou un curs de la Augustin pentru a invata la 7 ani cateva trucuri simple, pe care le va prezenta colegilor la serbarea de final de an scolar! Abia astept!

Pe curand,

MS

 

 

Lasă un răspuns