Merită să iei decizii care îți fac viața mai bună

noiembrie 23, 2016

carte-BF

Astăzi, doresc să împărtășesc cu tine câteva realizări personale. Dacă nu te mândrești tu cu realizările tale, atunci cine?

În martie 2015 am lansat prima mea carte “În Armonie cu Mine!” și a fost cea mai importantă realizare a mea, din acel an.

Îndrăzneam atunci să pun în scris și să dezvălui tuturor celor care mă cunosc, principiile mele de viata.

Spre exemplu, SUNT AȘA CUM SUNT EU!

„… Până ce am ajuns să simt afirmația „Sunt așa cum sunt EU!” a trecut ceva vreme. Și am decis să urmez acest principiu, în viata mea de acum încolo, pentru a mă ține departe de suferința cauzată de imaginea falsă. Știam că va veni ziua în care „oglinda” imaginii false se va sparge, pentru a lăsa lumina să iasă din ființa mea adevarata. Când „oglinda” falsității tale se sparge, atunci este momentul în care iese la iveală cine ești tu cu adevarat și te ajuți singur, în acest fel, să faci să vibreze brandul tău personal.

Construiește-ti, deci, brandul personal prin accent pe TENACITATE și UNICITATE. Poate te întrebi ce este brandul personal? Iată cea mai scurta definiție a brandului personal: este cel care expune cine ești tu cu adevărat, în ochii lumii exterioare. Acum ceea ce trebuie să conștientizezi este: fie că vrei, fie că nu, tu ai un brand personal unic, original și irepetabil.” (“În Armonie cu Mine!”, pagina 53)

in armonie cu mine cover

Am folosit cuvintele lui Leah Jarrratt, „Brandul tău personal este motto-ul tău și este nevoie să rezumi într-o propoziție cine ești, ce faci și în ce crezi”, pentru a-mi construi fraza mea de suflet, care să conțină misiunea mea personala: Educ, motivez și inspir oamenii să fie pe primul loc în viața lor!

Și am continuat cu scrierea celei de-a doua cărți “Fii pe primul loc în viața ta! Ghid practic de autocunoaștere”, ca să le fiu de folos oamenilor. Este cea mai importantă realizare a mea. în 2016!

Știam, în sufletul meu, că oamenii vor înțelege că setarea mentala pozitivă, încrederea în sine, imaginea de sine, iubirea de sine, ne guvernează viața, în fiecare arie a sa.

“Dacă ai o încredere în sine sporita, te simți bine în propria piele, ești dornic să înveți lucruri noi și să trăiești experiențe noi, viața ta va fi frumoasa. Îți știi valoarea personală și ai curajul să-ți ceri drepturile. Iar dacă ai o încredere în sine mare, vei fi din ce în ce mai interesat să devii cea mai buna versiune a ta, pentru că știi, în interiorul tău, că meriți.” („Fii pe primul loc în viața ta! Ghid practic de autocunoaștere”, pagina 89)

fii pe primul loc in viata ta cover

Sunt chiar bucuroasa!

Sunt foarte mulțumită că am reușit să vând “În Armonie cu Mine!” în jur de 2000 de exemplare și cartea mea a ajuns în America, Canada, Germania, Austria, Franța, Italia, Republica Moldova și în toate colțurile țării.

Iar “Fii pe primul loc în viața ta! Ghid practic de autocunoaștere” am reușit sa o lansez, până acum, în București, Constanța, Iași, Chișinau. Astăzi, o lansez la Brașov, iar în decembrie la Sibiu și Cluj.

Pe lângă bucurie și mulțumire am acumulat și multa oboseală, pentru că în 2016 nu am avut vacanță. Am preferat să-mi petrec vara scriind pentru oamenii care vor o viață mai buna.

Și crede-mă, când primesc mesaj precum al Elenei din Germania, pe care te invit să-l citești cu mare atenție, oboseala mea și faptul că stau de multe ori departe de familia mea, se estompează, pentru că știu, în sufletul meu, că îmi trăiesc misiunea personala: Educ, motivez și inspir oamenii să fie pe primul loc în viața lor!

Voi impartași cu tine doar o parte din lungul mesaj scris de Elena și am ales acea parte a sa în care ea explica cum a folosit cartea mea “În Armonie cu Mine!”, pentru a obține un job, într-o firma renumită din Germania:

Din luna martie 2016 energia mea am investit-o in a-mi gasi drumul meu profesional. Am depus „n” CV uri, am fost la nenumarate interviuri (nici nu le mai stiu numarul – ajunsesem sa stiu pe de rost sa ma prezint), dar nici un rezultat. Intr-o zi, am spus “Te rog Doamne, adu-mi in cale o persoana care sa ma motiveze, de fiecare data cand o vad sa imi provoace dorinta de a lupta, sa imi dea informatii ce sa fac.

Si din intamplare, am dat pe YouTube de dumneavoastra. Am inceput sa va ascult, in fiecare seara aveam tema sa ascult sau sa citesc ceva din ce transmiteti.

De multe ori eram obosita si nu aveam putere sa imi tin ochii deschisi, insa luptam cu mine si citeam si de 3 ori informația sa o pot retine. Apoi v-am cumparat cartea „In Armonie cu Mine!” ( ce bine!) si am studiat-o cu pixul in mana.

Mi-am facut toate exercitiile, am vazut unde greseam la interviuri, am imbunatatit la mine lucruri pe care habar nu aveam ca le am…o tona de munca am depus cu mine. Dupa o serie de interviuri, azi am fost anuntata ca din 5 candidate am fost aleasa sa lucrez intr-o firma importanta in Germania, pe ceea ce eram orientata. Sunt o multitudine de emotii.

Dupa telefon, m-am asezat pe un scaun si am spus “ Multumesc, Doamne. Multumesc, doamna Mihaela Stroe” . Nu imi vine sa cred ca intr-o perioada atat de scurta, de cand v-am descoperit, am realizat asta si cel mai important, ca m-am redescoperit.

Draga mea Elena, sunt chiar mândră de tine! 

Pentru că ai avut încredere în mine și în experiența mea profesională de peste 15 ani de lucru cu oamenii. 

Pentru cei aflati în situații similare cu tine, am pus în prima mea carte “În Armonie cu Mine!” cele 50 de exerciții de conștientizare. Pentru că sunt cele mai eficiente exerciții pe care eu le folosesc în coaching cu clienții mei. Și le-am pus special în carte, știind că poate nu voi avea întotdeauna timp să îi ajut pe toți cei care vor mai multe de la viață.

Si pentru că, de cele mai multe ori, conștientizările sunt însoțite de acțiuni concrete către obiectivul nostru, am descris, în cea de-a doua mea carte “Fii pe primul loc în viața ta!”, cele mai importante 6 acțiuni care te ajută să ai o viața mai bună: setarea mentala pozitivă, prosperitatea, autodisciplina, dezvoltarea cu ajutorul mentorilor, cum să te vinzi eficient, voința și motivația.

Închei aici mărturisirea mea. Cu bucuria și credința în suflet că munca mea este folositoare celor care vor o viața mai bună!

Te îmbrățișez cu mare drag,

MS

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).