septembrie 24

0 comentarii

[MasterClass Gratuit] Vizioneaza-l!

Articol scris de Sabau Daciana

septembrie 24, 2018

antreprenoriat, Business coaching, coach, disciplina personala, Dr. Mihaela Stroe, MasterClass, MasterClass online gratuit, Mihaela Stroe, Obiective, Performanta personala, Performanta profesionala, profesionisti, program online, Provocari, Strategii cheie

Motto: “Cel care muta un Munte incepe intotdeauna prin a indeparta Pietrele mai Mici.” (Confucius)

Am Vesti Extraordinare pentru Tine!

Am lansat azi MasterClass-ul online Gratuit:

>>> 3 Strategii-CHEIE pentru PERFORMANTA PERSONALA <<<

Este MasterClass-ul despre care ti-am vorbit in articolul anterior si care iti aduce raspunsuri la 3 dintre cele mai comune Provocari cu care se confrunta Antreprenorii si Profesionistii din ziua de azi.

Intra aici in pagina MasterClass-ului si inscrie-te ca sa il vezi.

Vei primi instant un email cu link-ul catre MasterClass.

>> Acces MasterClass online <<<

Ti se intampla si tie ca, spre finalul anului, atunci cand iti faci bilantul la ce obiective ti-ai atins in anul respectiv, sa iti dai seama ca, iar, te-ai lasat pe tine pe planul 2?

Mie Da.

Eu insa imi fac acest Bilant zilnic, ca sa imi dau seama cum sa imi recalibrez ziua urmatoare asa incat sa imi recapat energia.

Energia care ma sustine sa imi ating toate obiectivele profesionale pe care mi le propun.

De aceea, te invit sa iti faci Bilantul urmator:

  • Obiective Profesionale atinse pana acum in 2018
  • Obiective Personale atinse pana acum in 2018

MasterClass-ul pe care ti l-am pregatit este exact instrumentul de care ai nevoie, pentru ca finalul anului sa te gaseasca cu Obiectivele bifate, la ambele capitole: Profesional si Personal.

Am sintetizat in el experienta mea de peste 20 de ani de lucru cu oamenii, in calitate de sociolog, trainer si coach, si iti aduc Solutii extrem de practice pentru Performanta.

Vizioneaza aici MasterClass-ul online gratuit si spune-mi ce solutie poti aplica in contextul in care te afli tu acum, indiferent ca vorbim despre cariera ta sau afacerea ta.

MasterClass online
3 Strategii-CHEIE pentru PERFORMANTA PERSONALA

Pana data viitoare, iti doresc sa iti atingi toate Obiectivele propuse pentru acest An!

Cu drag,

Mihaela Stroe PhD
Coach-ul tau pentru Succes deplin

 

P.S. Odata ce te inscrii la MasterClass, vei primi un e-mail cu acces instant si 2 Bonusuri suplimentare. Te incurajez sa verifici si folderul Spam. Iar daca intampini vreo provocare tehnica, scrie-mi un email la contact@mihaelastroe.ro.

 

Ți-a plăcut articolul?

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-6)","hsl":{"h":220,"s":0.46,"l":0.01}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
WOW! Da!
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-0)","hsl":{"h":0,"s":0.89,"l":0.01}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Nu prea!

Poate ți-ar placea și aceste articole

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Îți dorești mai mult de la afacerea ta?
Sau poate chiar de la viața ta?

>