Ma intorc la bazele vietii…

octombrie 8, 2014

IMG_0304

Astazi, 8 octombrie 2014 este o zi speciala pentru mine.

De ce spun asta?

Pentru ca doua persoane importante pentru mine sunt nascute azi: prietena mea si sora mea de suflet Crista Filip alaturi de care am inceput in 2006 proiectul Euroconcurs si modelul meu in viata ca femeie, Louise Hay.

Crista Filip implineste azi 37 de ani.

louise-hay

Louise Hay implineste azi 88 de ani.

Le sarbatoresc azi pe amandoua, pentru ca, desi este o mare diferenta de varsta intre ele, au ceva in comun: puterea de a se schimba.

Vrei mai multa pace sufleteasca, sanatate, abundenta si fericire in viata ta?

Citeste una dintre cartile lui Louise Hay.

Eu vibrez cand citesc cuvintele scrise de ea si fac tot ceea imi este in putinta pentru a le pune in aplicare in fiecare zi.

Fraza mea preferata de la Louise, care s-a transformat si intr-un principiu de viata este:  “I return to the basics of life: forgiveness, courage, gratitude, love, and humor.”

„Ma intorc la bazele vietii: iertare, curaj, gratitudine, dragoste si umor”.

Impreuna cu doua prietene foarte bune, Ahlea Khadro si  Heather Dane, Louise a creat un ghid real pentru o viata sanatoasa.

Sunt foarte fericita ca a ales sa impartaseasca cu noi secretele stilului sau de viata.

Cartea se numeste Loving Yourself to Great Health: Thoughts & Food—The Ultimate Diet.

In acest ghid minunat afli totul pentru a mentine in perfecta ARMONIE (cuvantul meu preferat) corpul, mintea si spiritul.

Sper din tot sufletul sa te inspire acest mesaj si sa iei decizia de a te simti bine cu tine in toate cele trei puncte de vedere, indiferent de varsta ta!

La multi ani, Crista Filip!

La multi ani, Louise Hay!

Va iubesc din tot sufletul,

MS

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).