Lansare festiva a cartii mele la GEW2016Moldova

fii pe primul loc in viata ta cover

Motto: “Prima ta responsabilitate este fata de tine insuti: sa-ti cunosti valorile personale si principiile de viata, sa stii ce te face fericit si ce iti aduce bucurie, sa stii ce anume te ajuta sa te relaxezi, sa-ti cunosti misiunea personala, lista de nevoi personale, care sunt ariile importante din viata ta, ce maimute ai de imblanzit, care sunt visele tale.” (Dr. Mihaela Stroe)

Sunt chiar fericita. 

Revin dupa multi ani la Chisinau, sa imi lansez noua mea carte “Fii pe primul loc in viata ta! Ghid practic de autocunoastere” cu ocazia Saptamanii Globale a Antreprenoriatului (GEW2016Moldova).

14642094_547206848823099_2303097775439202365_n

Am fost invitata la Chisinau de Olesea Fortuna, presedinta organizaitiei GEN Moldova (Global Entrepreneurship Network) sa le vorbesc antreprenorilor despre cateva subiecte utile pentru ei:

– Cum sa aducem echilibrul intre viata personala si cea profesionala;

– Cum sa fim pe primul loc in viata noastra pentru a-i putea ajuta pe ceilalti;

– Cum sa ne pretuim mai mult timpul si energia personala pentru ca viata noastra este facuta din timp si energie.

Si ca sa te introduc in atmosfera festiva de la Chisinau, am inregistrat cu Olesea Fortuna si cu Elena Robu, realizatoarea emisiunii TV Alb & Negru din Chisinau, 3 materiale inspirationale, dupa cum urmeaza:

Primul interviu l-am realizat in limba engleza cu Olesea Fortuna si discutam despre cum sa ne cream obiceiuri bune pentru viata noastra ca antreprenori.

Al doilea interviu l-am realizat cu Elena Robu, unde vorbesc despre mentorul meu Joe Navarro, ce m-a motivat sa scrui cele doua carti ale mele (care se bucura de un mare succes- „In Armonie cu Mine!” si „Fii pe primul loc in viata ta!”), ce pot sa invete oamenii de la mine, din experienta mea de peste 15 ani de lucrat direct cu oamenii in training si coaching.

Al treilea interviu l-am pus in scena tot cu Elena Robu, pe care o admir foarte mult pentru profesionalismul ei, unde vorbim despre legatura dintre partea personala si cea profesionala. Iti ofer in acest video exemplul meu personal ce obiceiuri practic pentru a fi pe primul loc in viata mea.

Sper sa iti capteze atentia toate informatiile primite in cele 3 filmari si abia astept sa ajung la Chisinau. Revin pe blog cu impresii dupa lansarea cartii mele si dupa conferintele sustinute la Chisinau.

Spor in toate,

MS

Lasă un răspuns