Lansare carte „Salveaza-ti banii”

octombrie 8, 2015

12143107_10200946196615157_4390960759087082292_n

Motto: “Banii sunt slujitorii tai, iar tu esti stapanul lor!” (Bob Proctor- “Te-ai nascut bogat”)

Studiez povestea banilor de multa vreme. Am pornit de la autocunoastere si m-am intrebat “Ce simt eu cand ma gandesc la bani?”.

Asa am inteles ca separam banii de mine, de fiinta mea. Si am inceput sa caut solutii cum sa ii integrez in mine ca sa fim un tot, eu si banii.

In toate cautarile mele am gasit o persoana deosebita care mi-a dat si alte idei despre cum sa fim, eu si banii, un tot.

4

De aceea, ii sunt extrem de recunoscatoare lui Daniel V. Tanase (pasionat de alergare, dupa cum se vede in imagine), pentru ca a scris cartea “Salveaza-ti banii”!

Poti comanzi cartea lui Daniel aici http://danieltanase.com/salveazatibanii

Si doresc sa ii dedic acest blogpost.

Iti multumesc, Daniel, pentru dedicarea ta, pentru pasiunea ta si pentru ca vrei sa impartasesti cu noi experientele tale! Sa fim un TOT, noi si banii!

Iata ce spune Daniel in cartea sa:

„Adevarul, dincolo de mituri, este ca suntem unici, originali si irepetabili, dotati cu absolut tot ceea ce avem nevoie pentru a reusi in viata. Asta este valabil si pe plan financiar. Cheia sta in doua lucruri fundamentale: sa faci ceea ce iti face placere si sa faci ceea ce te face fericit.”

Asa este, Daniel!

Cand reusesti sa faci ceea ce iti face placere, banii nu vor mai fi o problema pentru tine.

Asta afirma si Napoleon Hill in cartile sale, Bob Proctor in cartea sa “Te-ai nascut bogat”, T. Harv Eker in “Secretele mintii de milionar”, Liviu Pasat in “Obiceiuri care fac toti banii” si Luca Dezmir in cartile sale.

Pe langa a face ceea ce iti face placere, cred ca mai ai nevoie si de managementul propriei persoane.

Adica sa iti asumi responsabilitatea 100 % pentru viata ta si sa urmezi 3 pasi:

1. Afla informatii despre tine (si in cartea lui Daniel gasesti resurse cum sa faci asta: ce valori personale ai, ce principii de viata, ce convingeri limitative ai despre bani, ce experiente de viata ai cu banii pana la varsta X, etc.)

2. Construieste-ti increderea maxima ca poti fi un TOT, tu si banii! Iar Daniel te invata in cartea sa cum sa ajuti banii sa circule.

3. Practica zilnic o atitudine de om prosper! Ma bucur ca in cartea sa “Salveaza-ti banii” Daniel vorbeste si el despre autodisciplina si obiceiuri, care sustin o atitudine de om prosper!

Azi, 8 octombrie 2015, am onoarea de a fi speaker la lansarea cartii lui Daniel V. Tanase, alaturi de Dragos Roua (care a scris prefata), Liviu Pasat si Madalina Constantin.

IMG_5466

Si sunt extrem de fericita ca il voi avea alaturi de mine si pe Filip, fiul meu cel mic, care crede sincer ca “este bogat” si ca “el castiga usor banii”.

Filip a pregatit o surpriza-practica pentru toti cei prezenti la lansare si eu voi scrie pe blog despre ea.

Asadar te astept si pe tine la lansare daca esti in Bucuresti, uite aici toate detaliile: https://www.facebook.com/events/1550013598617824/

Sa fie intr-un ceas bun,

MS

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).