Experiente traite la Business Days Iasi

iulie 8, 2015

Banner BD Iasi

Motto: „Sa nu te indoiesti ca vei culege ceea ce semeni…Nu exista intamplarea…exista o invizibila mana a destinului care refa fiecaruia ceea ce a dat!” (Anonim)

Plecand de la acest motto minunat, doresc sa impartasesc cu tine prin acest „photo- story” (o poveste cu poze) care au fost semintele pe care le-am plantat la Iasi, cu ocazia evenimentului Business Days.
Am revenit la Iasi dupa 5 ani de absenta si am regasit un oras in schimbare, oameni deschisi si dornici sa invete lucruri noi.
Iata care sunt cele mai importante experiente traite de mine:
Colegi wkshop Arta echilibrului
Sunt aici alaturi de colegii mei din cadrul workshopului „Arta echilibrului intre viata profesionala si viata personala„: Catrinel Zaharia care a scris cartea „Totul pentru femei”, Iulian Zonenstain un pasionat al medicinei alternative, Ioana Vartosu pe care o admir pentru perseverenta ei de a educa parintii (ea lipseste din aceasta poza), Florentina Berlan (care a fost o moderatoare incantatoare si ea autoare a cartii pentru copii „Povestind matematica”) si prietena mea de suflet, Irina Gherghilescu autoarea cartii „110 trepte de cunoastere”.
Ce am retinut de la acest workshop minunat: Arta echilibrului intre viata profesionala si cea personala tine de auto-cunoastere, de cat de mult timp petreci tu cu tine si depinde de cat de multe intrebari iti pui despre viata ta. Intrebarea mea preferata este: Ce vrei sa faci cu viata ta?
Colegi wkshop Manag reputatiei BD Iasi
Un alt workshop deosebit la Business Days Iasi a fost cel numit „Managementul reputatiei”, unde am avut privilegiul de a fi pe „scena” alaturi de Sorina Bradea (colega mea de la Oradea pe care o apreciez enorm), Amalia Sterescu (autoarea cartii „Tango cu viata” si o buna prietena), Elena Badea (director de marketing la EY Romania si o prezenta feminina extrem de cuceritoare) si Florin Barhalescu (de la Iasi City Tours, in foto in plina actiune, un pasionat al istoriei Iasului care mi-a promis sa imi arate personal orasul cand ma reintorc). Toti am fost condusi spre a deslusi tainele managementului reputatiei de colege mea draga, Rodica Obancea.
Ce am retinut de la acest workshop incitant: Gandeste-te bine unde vrei sa fii din punct de vedere profesional peste 5, 10 sau 20 de ani si care este cea mai buna strategie ca sa ai o reputatie solida. Nu exista nici o reteta. Fiecare dintre noi este dator sa-si creioneze singur aceasta strategie, pentru ca isi cunoaste cel mai bine valorile, principiile si visele!
Cei 4 magnifici- Wkshop Obiceiuri de succes
Iata-i mai sus pe cei 4 magnifici care au sustinut un workshop de milioane cu peste 250 de persoane in sala, care au fost atrase de titlul „Obiceiuri pentru a avea succes„: Liviu Pasat prietenul meu drag si autorul cartii „Obiceiuri care fac toti banii”, Augustin Magicianul o persoana incantatoare cu abilitati subtile pe care l-am rugat expres sa nu disparem in timpul prezentarii (el fiind un excelent magician!) si Eugen Popa un trainer si speaker carismatic, antrenat in hipnoza si cum sa faci obiceiuri mici („tiny habits”).
Ce am retinut de la acest workshop incendiar: Pentru a avea succes, avem nevoie de obiceiuri mici, care sa ne dea energia necesara sa ducem la bun sfarsit proiectele noastre, avem nevoie de perseverenta si de BANI.
Vorbind in fata a 1000 oameni
In a doua zi a evenimentului am sustinut un speech de 7 minute cu tema „Excelenta- un obicei zilnic!” in fata unei audiente de peste 800 de persoane.
Pe scurt, am recomandat tuturor sa isi fixeze ca obicei zilnic sa aiba o ATITUDINE orientata spre excelenta, spre a fi mai bun in fiecare zi cu 1 % decat ziua anterioara, sa mearga cu hotarare pe drumul ales si sa fie intimidati de nici un obstacol.
Sa retinem ce spunea Aristotel: „Suntem ceea ce facem in mod repetat. Excelenta, prin urmare, nu este un act, ci o obisnuinta.” 
Doua autoare de succes
Iar seara am trait din nou minunata experienta a lansarii de carte. Si orice fel de lansare, ci una inedita! Am lansat in cadrul Business Days Iasi cartea mea „In Armonie cu Mine!” impreuna cu prietena mea Irina Gherghilescu.
De ce a fost inedita? Pentru ca in cartea Irinei „110 Trepte de cunoastere” se regaseste un rezumat al cartii mele „In Armonie cu Mine!”. Irina mi-a facut extraordinara supriza de a publica recenzia cartii mele alaturi de alti autori de renume din domeniul dezvoltarii personale. Multumesc din suflet, Irina!
Lansare MS1 Iasi Lansare MS2 iasi
Iata pe scurt, care au fost experientele traite la Business Days Iasi alaturi de oameni minunati, de prieteni dragi si de multa multa iubire!
Pe curand, MS

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).