Emisiune TV „Momente de luciditate (episodul 5): „Echilibrul emotional are la baza principiile tale de viata!”

aprilie 6, 2015
Print
Motto: “Fericirea nu este legata de intensitate, ci este suma echilibrului, ordinii, ritmului si armoniei”. (Thomas Merton)
Am revenit de la evenimentul Business Days tinut la Timisoara cu multe idei bune pe care doresc sa le impartasesc cu tine in perioada urmatoare.
Cred ca cea mai utila dintre ele este importanta echilibrului in viata noastra. Sunt foarte recunoscatoare colegilor cu care am sustinut workshopul „Managementul obiceiurilor- calea spre fericire!” (Ioana Vartosu si Calin Abrudean), pentru ca m-au pus pe ganduri!
Pentru ca in aceasta saptamana ne pregatim cu totii sa sarbatorim Pastele, doresc sa abordez tema “Echilibrul emotional are la baza principiile tale de viata!” intr-o noua emisiune TV pe care o inregistrez in data de 7 aprilie 2015, de la ora 19.00.
Daca doresti sa vizionezi emisiunea mea, poti face acest lucru aici:
Iata despre ce vorbesc in aceasta emisiune:
1. Obiceiuri care ne fac sa ne pierdem echilibrul
2. Doua principii de viata care imi dau energie in fiecare zi
3. Sfaturi practice despre cum sa-ti creezi echilibru in viata TA
Paste fericit alaturi de cei dragi si pe curand,
MS

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).