[Curs deschis] Invata sa citesti rapid oamenii!

septembrie 16, 2014
aparitie Forbes 2011
Motto: „Inteligenta nonverbala presupune abilitatea de a interpreta si folosi semnalele nonverbale pentru a-i citi, evalua si influenta pe ceilalti in afaceri si in relatiile interpersonale”. (Joe Navarro)

 

Ti s-a intamplat vreodata sa te gandesti cum s-ar schimba viata ta si relatiile cu ceilalti daca ai putea sa citesti rapid oamenii din jurul tau?
 
Ai ocazia sa afli cum sa folosesti inteligenta TA nonverbala pentru a-ti maximiza influenta in viata personala si profesionala.

 

In data de 27 septembrie 2014 sustin un curs deschis cu si despre inteligenta nonverbala, bazat pe tehnicile validate de mentorul meu Joe Navarro, criminal profiler si unul din fondatorii Diviziei de Analiza Comportamentala din cadrul FBI, “What Every Body is Saying”- Invata sa citesti rapid oameni!
miha & joe 2012

Motivele pentru care organizez acest curs practic sunt multiple…iti enumar doar cateva dintre asteptarile celor care ma contacteaza saptamanal, cu dorinta de imbunatatire a inteligentei nonverbale:

– Sa le insuflu incredere clientilor potentiali, de la prima intalnire.

– Sa acumulez cat mai multe informatii despre citirea oamenilor pentru a le folosi in activitatile de vanzari.

– Sa transmit clar mesajele verbale si nonverbale si sa ma fac 100 % inteles.

– Sa imi imbunatatesc abilitatile de leadership si sa fiu influent.

– Sa pot „mirosi” omul de la prima vedere.

De aceea, te provoc sa descoperi semnalele nonverbale pe care te poti baza ca sa stii ce spun cu adevarat oamenii de langa tine!

Cu ajutorul metodei „ABC-ul Inteligentei Nonverbale” pe care am creat-o si pe care o inveti la curs, poti identifica si interpreta semnalele nonverbale care sustin sau nu autenticitatea si credibilitatea partenerilor de afaceri sau a oamenii dragi tie.

In plus, in timpul cursului practic “What Every Body is Saying”- Invata sa citesti rapid oamenii! te descoperi pe tine prin exercitiile practice, prin filmarile facute si prin feedback-ul primit de la mine si de la colegi.

Asadar, ai sansa de a-ti dezvolta din ce in ce mai mult comunicarea si relatiile cu ceilalti prin intermediul citirii semnalelor corporale.

Daca iti doresti sa afli cum iti poti folosi inteligenta nonverbala in viata profesionala si personala, mult mai eficient decat o faceai pana acum, vino alaturi de mine in 27 septembrie 2014!

Cei care au trecut prin acest curs afirma ca din momentul in care au aflat secretele limbajului corpului vad lumea cu alti ochi si ii inteleg perfect.

Inscrie-te aici:

https://www.mihaelastroe.ro/inscriere-curs/

Te astept cu drag,
MS

 

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).