martie 12

0 comentarii

Cum poti gasi fericirea daca vrei?

Articol scris de Mihaela Stroe

martie 12, 2018

dezvoltare personala, Dr. Mihaela Stroe, fericire, legea atractiei, Luminita Cristea, poveste de succes, www.mihaelastroe.ro

Motto: ”Cand iti doresti ceva cu adevarat, tot universul conspira pentru indeplinirea visului tau.” (Paulo Coelho)

Am  lucrat intensiv in ultima perioada pentru:
  • Lansarea unui nou curs online „De la Epuizare la Energie in 6 Pasi” (din 25 martie 2018 va fi deschis publicului larg si il vei gasi pe blogul meu, momentan lucrez cu prima grupa de cursanti).

  • In paralel, am sustinut cu succes cu un training dedicat dezvoltarii inteligentei nonverbale in afaceri, am creat un grup de femei puternice antreprenoare (una dintre misiunile mele principale in meseria mea de coach) si planuiesc o serie de evenimente pentru femeile-antreprenor. 

Te invit si pe tine cu mare drag, la oricare dintre aceste programe cand vor fi disponibile pe blogul meu, la care, pe langa partea informativa, ai parte de coaching cu mine personal. 

Mi-am propus ca de acum inainte sa iti ofer aici si povesti de succes ale celor care au ales sa lucreze cu mine.

Astazi vreau sa o dau exemplu pe Luminita Cristea. 

In interviul live realizat sambata seara (10 martie 2018) pe pagina mea de Facebook a MS Tribe  am discutat despre ce inseamna viata unei femei singure cu un copil care a ales sa traiasca in America, sa iubeasca din nou si sa creada 100% in legea atractiei! 

Da, este nevoie doar sa crezi ca exista si sa fii proactiv/a pentru a-ti atrage atat viata profesionala cat si viata personala pe care ti-o doresti. 

Te invit sa vizionezi interviul aici:

Daca si tu doresti sa fii un exemplu pentru cei din jur (si vrei sa participi la un interviu LIVE cu mine), in urma oricarui program de coaching sau curs online pe care l-ai realizat cu mine, eu si echipa mea suntem aici sa luam legatura cu tine. Da-mi un semn pe emailul meu personal!

Feedback-ul si intrebarile tale imi sunt ca de obicei o sursa de inspiratie majora pentru a-ti aduce cele mai bune programe si materiale educativ-transformationale. Le astept pe emailul meu contact@mihaelastroe.ro!

Te imbratisez din inima si iti doresc o primavara minunata!

Soare, Curaj si Vitalitate!  

Te imbratisez cu mare drag,

Mihaela Stroe 

Ți-a plăcut articolul?

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-6)","hsl":{"h":220,"s":0.46,"l":0.01}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
WOW! Da!
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-0)","hsl":{"h":0,"s":0.89,"l":0.01}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Nu prea!

Poate ți-ar placea și aceste articole

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Îți dorești mai mult de la afacerea ta?
Sau poate chiar de la viața ta?

>