Cum folosim limbajul corpului in afaceri si viata

martie 25, 2013

Cu totii traim perioade dominate de competitie si provocari care ne forteaza sa avem  o noua viziune despre SINE (cine suntem in realitate).

Cred ca avem nevoie de o viziune care are puterea de a crea pasiune, inspiratie si incredere in relatiile cu ceilalti. Cred ca avem nevoie de inteligenta nonverbala!

De multe ori  se intampla atunci cand vrem sa transmitem un mesaj sa fim tradati de propriul corp. De gesturile involuntare, de care nu suntem intotdeauna constienti!

Inteligenta nonverbala pe care o promovez si o predau in cursurile mele inseamna sa fii autentic, sa ai carisma si sa transmiti incredere in sine.

Pozitia corpului, a mainilor, postura, hainele, gesturile sunt asemeni unei adevarate „carti de vizita” a fiecaruia dintre noi prin care ne prezentam constant altora fara a ne folosi cuvinte.

Care sunt semnalele nonverbale care te definesc? Astept comentariile tale mai jos.

Urmareste cateva imagini de la prezentarea mea „Cum folosim limbajul corpului in afaceri si viata” sustinuta in cadrul Conferintei Nationale Self Coach in 23 februarie 2013.

Multumesc mult, Catalin Pavel, echipei Self Coach si asistentei mele personale Gabriela Vizantie pentru realizarea acestui film!

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

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).