februarie 25

0 comentarii

Concurs: „Invata principiile succesului de la Jack Canfield”

Articol scris de Mihaela Stroe

februarie 25, 2016

Jack Canfield, Mihaela Stroe, Principiile succesului, Supa de pui pentru suflet

Screen Shot 2016-02-25 at 09.52.06

Motto: “Daca vrei sa ai succes, este musai sa iti asumi 100% responsabilitatea pentru tot ceea ce experimentezi in viata ta.” (Jack Canfield)

Jack Canfield este cunoscut drept omul care a initiat si a condus proiectul ,,Supa de pui pentru suflet. 101 povestiri pentru mangaierea inimii si inviorarea sufletului”, prin care a ajuns la milioane de suflete de copii, tineri, indragostiti, parinti si bunici.

Il apreciez pe Jack pentru ca detine recordul mondial pentru 7 volume aflate concomitent pe lista de bestseller-uri ale revistei New York Times si sunt abonata la toate programele sale de coaching si training.

Vestea buna este ca vine in Romania, in 10 martie 2016, la Cluj (fiind adus de partenerii mei de la Transilvania Biz Seminars), pentru a sustine seminarul ”Principiile Succesului” in care va prezenta traseul pe care il poate avea orice om catre succes.

Afli aici toate detaliile:

http://transilvaniabizseminars.ro/jackcanfield/

Pentru ca sunt partener la acest eveniment, am obtinut, special pentru tine, o reducere de 20%, daca folosesti codul meu MSTROE20.

jack-canfield-principiile-succesului-500x500

Am citit pe nerasuflate ultima sa carte „Principiile succesului” unde Jack prezinta concret cum sa parcurgi intregul drum de unde esti ACUM pana la viata pe care iti doresti sa o traiesti in toate aspectele ei (personal si profesional).

Si mai am o veste buna:

Am o invitatie la evenimentul cu Jack Canfield pe care vreau sa o daruiesc unei persoane curioase sa descopere Principiile Succesului de la un adevarat expert!
Pentru a participa, trebuie sa raspunzi, printr-un comentariu la postarea de pe pagina mea profesionala de Facebook (AICI) la urmatoarea întrebare:
„Ce intrebare i-ai adresa lui Jack Canfield, daca ai avea ocazia sa il intalnesti?”
Gasesti link-ul aici:
Astept raspunsurile voastre pe Facebook pana miercuri, 2 martie, ora 23:59.

A doua zi dimineata, pe 3 martie, la ora 7:00, extrag castigatorul, cu ajutorul random.org si dau de veste tot atunci cine este norocosul!

Nu pierde oportunitatea de a-l vedea live pe Jack Canfield, la Cluj, si de a afla direct de la el cum sa iti transformi povestea intr-una de succes!
In urmatoarea perioada voi vorbi pe larg despre trei dintre principiile de succes descrise de Jack in cartea sa, care m-au ajutat sa imi indeplinesc obiectivele mele personale si profesionale.
Stai alaturi de mine pe blog si le vei afla,
MS

 

Ți-a plăcut articolul?

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-6)","hsl":{"h":220,"s":0.46,"l":0.01}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
WOW! Da!
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-0)","hsl":{"h":0,"s":0.89,"l":0.01}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Nu prea!

Poate ți-ar placea și aceste articole

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Îți dorești mai mult de la afacerea ta?
Sau poate chiar de la viața ta?

>