Cel mai bun contract semnat

septembrie 10, 2013

succesMotto: „Fiecare dintre noi trebuie sa suferim de una dintre cele doua dureri: durerea disciplinei sau durerea regretului. Disciplina cantareste grame, regretele cantaresc tone” (Jim Rohn)

Cineva m-a invatat ca pentru a avea echilibru si armonie, trebuie sa avem in vedere 4 elemente fundamentale pe care trebuie sa le imbunatatim constant si cu atentie de-a lungul vietii noastre:

Energie in corp (sanatate)

Claritate in minte (disciplina mentala)

Semnificatie (ce e important pentru mine)

Incredere (in mine, in ceilalti, in succes)

Din acel moment, eu, ca si coach, am inceput sa arat si altor  persoane importanta acestor elemente. Am simtit ca trebuie sa fac acest lucru. Pentru ca daca eu am inteles importanta lor, de ce sa nu ofer aceasta invatatura si altor persoane?

Si, dupa multe luni de munca unu la unu, fara asteptari iluzorii, intr-o zi am primit urmatorul email:

Draga coach, iti multumesc.

Cu ajutorul tau, mi-am analizat disciplina, impulsivitatea, emotiile, mi-am descoperit motivatia si dorintele mele ascunse. Si apoi am facut ca toate acestea sa iasa la suprafata fara frica. Prin suportul acordat de tine am realizat ca pot sa fac lucrurile in propria mea maniera cufoarte mare incredere in fortele mele.

Am inteles de asemenea cu ajutorul tau, sensul verbului “A FACE” si am invatat sa imi urmez scopurile cu luciditate si acceptare. Stiu acum sa am rabdare si sa fiu focusata pe ce am de facut si chiar fac.

M-ai invatat sa elimin din viata mea lucrurile care ma distrag si care sunt o pierdere de vreme: prieteni nepoftiti, mailuri care retin inutil atentia si toate celelalte lucruri nesemnificative pe care altii pot sa le rezolve in locul meu….” (Dalia)

Iti spun sincer ca un astfel de mesaj este motorul meu. 

Ma motiveaza sa dezvolt programe care sa sprijine sincer oamenii precum Dalia. Nu este singurul mesaj pe care il primesc.

Sunt profund recunoscatoare Daliei si tuturor celor care imi scriu. Si da, sunt motivata sa merg inainte pe drumul stabilit de mine al dezvoltarii personale a oamenilor.

Miercuri, 11 septembrie incepand cu ora 19.00 ai ocazia sa afli cine m-a invatat valoarea celor 4 elemente. Vrei sa afli si tu?

Fii alaturi de mine aici: http://www.mihaelastroe.ro/live-cu-mihaela-stroe/?live

Mihaela

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).