Ce sa faci si ce sa nu faci la 20 de ani?

mai 8, 2019

Motto: „Tineretea este irosita pe cei tineri.” (Oscar Wilde)

In emisiunea mea ”Momente de Luciditate” de azi, il provoc pe bunul meu prieten Paul Avram, autorul cartii „Detox suflestesc- Primul ghid de dezvatare personala” sa raspunda la o intrebare geniala.

Aceasta intrebare mi-a fost adresata pe canalul meu Youtube, de catre una dintre ascultatoarele mele, Denisa.

Intrebarea ei suna asa: ”Ce as face si ce nu as face daca eu as avea acum 23 de ani?”

Raspunsul imediat al lui Paul la stimulul meu a venit ca un fulger, plin de curaj si indrazneala, la fel ca jovialitatea acestei varste minunate: ”As face tot!”

Afla ascultand emisiunea mea pana la final, ce exemple ofera Paul si la ce se refera atunci cand declara ferm: ”Sa faci orice!” .

Si mai ales de ce in limbajul varstei cu numarul 23, nu intra in calcul si ce SA NU FACI.

Pentru ca emisiunea este plina de surprize, vei afla si impactul acestei varste asupra altor capitole importante ale vietii, precum: relatia de cuplu, banii si cariera.

Cum sa cresti din punct de vedere uman ca sa aduci valoare in jurul tau si pentru ce sa muncesti de la o frageda varsta, este un alt subiect pe care il discut alaturi de Paul.

Iti las aici doar o scurta idee, care sa te incite sa ne urmaresti: ”Daca vanezi bani, intotdeauna vei ramane fara bani.”

Paul ne dezvaluie si importanta si valoarea unui mentor intr-un domeniu in care vrei sa excelezi, fiind un aspect vital pentru progresul oricarui tanar.

Retine un sfat prietenesc: ”Nu exista job sigur!” Ascultand emisiunea vei afla cum a ajuns Paul la aceasta constatare.

In plus, vei avea parte de sfaturi practice din experienta lui de viata, informatii utile precum intervalul de varsta optim pentru distractie si ce ai de facut pana la 30 de ani.

Reflecteaza asupra lor si scrie-mi ce idee ti-a placut cel mai mult din aceasta emisiune pe care o poti vizualiza in linkul de mai jos:

Daca ai avut un moment de AHA, care a fost acela?

Care sugestie ti se pare cea mai relevanta?

Si daca exista vreo idee cu care ai rezonat in mod deosebit si pe care vrei sa pui in practica chiar de azi?

Nu in ultimul rand, preia ce ti se potriveste din sugestia mea prieteneasca oferita Denisei la cei 23 de ani la finalul emisiuni, care este valabila oricarei varstei.

Care este impactul cunoasterii valorilor personale, al modului in care iti alegi ceea ce vrei sa faci cu viata ta profesionala, este un alt subiect la care te invit sa reflectezi inca de cand te afli la inceput de cariera.

Daca ti-a placut emisiunea mea cu Paul, impartaseste si prietenilor tai acest interviu pentru a beneficia si ei de calitatea informatiilor oferite de noi.

Te invit să te abonezi la canalul meu de YouTube unde postez in fiecare saptamana o noua emisiune. Acesta este modul ales de mine pentru a aduce contributia mea la evolutia oamenilor!

Iti multumesc pentru atentie. Pe data viitoare!

Toate cele bune,

Mihaela Stroe

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).