Carte MS in Revista Femeia

iulie 28, 2015

In armonie cu mine!

Motto: „Cand ai nevoie de o mana de ajutor, o gasesti la capatul bratului tau.” (Confucius)

Cred foarte mult in aceste cuvinte scrise de Confucius. Tu esti singurul care te poti ajuta pe tine!

Tocmai de aceea am pus mare parte din experienta mea de viata in cartea „In Armonie cu Mine!” pentru ca toti cei care au nevoie de ajutor sa o poata citi, sa aplice informatiile din ea si sa se ajute singuri.

In luna iunie 2015, revista Femeia a publicat la rubrica „LifeStyle” o recenzie a cartii mele. Ce supriza placuta!!!

Carte MS- revista Femeia

Iata in continuare recenzia:

„Este o carte inspirationala, un fel de ghid autoterapeutic care ne face sa ne descoperim valorile, sa ne stabilim obiective si sa preluam controlul vietii prin actiuni concrete, asumate si in acord cu nevoile noastre.

Scopul cartii este acela de a ajuta, educa, inspira si motiva oamenii sa se bucure de ei si de viata lor, prin puterea exemplului personal al autoarei.

Primul capitol, „Viata este frumoasa si merita traita in fiecare secunda!” nu este doar o doctrina desprinsa din doctrina pozitivismului, ci o realitate pe care o descoperi punand in practica invataturile regasite in paginile cartii.”

Multumesc din suflet, Luminita Taraban, editor Femeia!

 

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).