Când am luat decizia de a fi pe primul loc în viața mea…

septembrie 2, 2020

Motto: „Pentru progres este musai să-ți pui visele și obiectivele în fața minții tale, ca să le vezi zilnic.” (Dr. Mihaela Stroe)

Azi intru direct in subiect.

Poate simți și tu, așa cum recunosc mulți dintre clienții mei în coaching, că nu ești suficient de bun/ă și atunci nu ai curajul să ceri ceea ce ți se cuvine.

Poate faci deja greșeala să-ți umpli agenda cu sarcini de lucru nenumărate, care te conduc apoi la epuizare fizică, mentală și emoțională.

Poate că, dacă nu reușești să le faci “pe toate” într-o zi, pentru că așa te-au învățat părinții tăi, te simți vinovat/ă.

Poate amâni decizii importante pentru viața ta. Cum ar fi spre exemplu să te reapuci de sport pentru că te-ai îngrășat 5 kg în vacanță.

Poate crezi că ești o persoană egoistă dacă te pui pe tine pe primul loc în viața ta și îți respecți nevoile tale.

Lista poate continua…

Însă dacă te regăsești în vreuna dintre situațiile enumerate de mine mai sus, citește mai departe povestea mea.

Și eu am bifat toate cele 5 situații înainte de a fi mamă.

Însă cu ajutorul fiului meu Filip, am luat decizia FERMĂ de a fi pe primul loc în viața mea de la 30 de ani.


Indiferent de ceea ce-mi “turnau” în ureche cei din jurul meu, că ar fi bine să fac pentru că acum sunt și mamă, pe lângă soție și antreprenor.

De ce am fost atât de hotărâtă?

Pentru că eram fără vlagă, epuizată fizic, mental și emoțional.

Timp de 1 an m-am trezit în fiecare noapte pentru a-l hrăni la sân pe Filip, mai precis 6 luni m-am trezit din oră în oră și 6 luni din două în două ore).

Mă simțeam fără putere personală.

Trăgeam de mine să-mi regăsesc starea mea optimă de energie pe care o aveam înainte de a deveni mamă.

Stresul meu era accentuat și de faptul că lucram în același timp la teza de doctorat, lucram cu clienții în programe de training și coaching, iar în plus conduceam și un ONG ca președinte național (JCI Romania).

Am devenit suspectă de diabet și am dus starea de epuizarea totală pe picioare până într-o zi când, efectiv, m-am prăbușit.

Am căzut pe podea în sufragerie și Filip, a venit la mine, mergând de-a bușilea, a pus mâna lui mică și pufoasă pe mâna mea, s-a uitat în ochii mei cu privirea lui albastră ca marea și m-a întrebat:

Mama, buba?

Atunci am realizat că dacă eu pățesc ceva, cine avea să-l crească pe copilul meu?

Și așa am conștientizat de ce în avion părinții sunt sfătuiți să-și pună lor primii masca de oxigen în caz de urgență, apoi copiilor.


Am decis să mă pun pe primul loc în viața mea și am hotărât să nu mă mai mut de acolo vreodată.

Am decis că am datoria morală față de mine să-mi respect valorile, nevoile și principiile mele de viață.

Este vital pentru mine să-ți împărtășesc acest exemplu, deoarece misiunea mea personală este să educ, să inspir și să motivez oamenii care VOR să fie pe primul loc în viața lor!

E motivul pentru care mă trezesc în fiecare dimineață!

E motivul pentru care organizez evenimente offline și online, scriu cărți, creez programe de transformare.

De peste 20 de ani.

Și am decis ca în data de 9 septembrie 2020, de la ora 19.00, să împărtășesc cu tine într-un webinar de excepție o metodă simplă și eficientă pe care am folosit-o eu ca să scap de epuizare.

Urmărește video aici:

https://vimeo.com/453899745

Webinarul va avea loc aici:

https://bit.ly/2ERoQAu

Participă la webinarul meu și află cum reușești să fii o persoană organizată, focusată și disciplinată astfel încât să-ți atingi orice vis și orice obiectiv.

Te aștept cu mult drag la webinar,

Mihaela Stroe

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).