Atentie la semnalele nonverbale in seductie!

martie 7, 2018

Motto: “Nu este de ajuns sa cuceresti; trebuie sa inveti sa seduci”. (Voltaire)

Intotdeauna m-a pasionat subiectul seductiei. De ce? Pentru ca sunt femeie in aceasta viata si vreau sa aplic tainele seductiei.

Dedic acest articol tuturor femeilor care il citesc si care isi sarbatoresc feminitatea in perioada zilei de 8 martie 2018!

In opinia mea, procesul de seductie este foarte asemanator cu jocul puterii.

Ceea ce conteaza cel mai mult in seductie este sa iti “savurezi” prada, moment asemanator cu acel joc de-a soarecele si pisica. Ce se intampla de fapt?

Cel care seduce incepe sa aiba puteri magice asupra celuilalt, care va fi cucerit prin gesturi nonverbale subtile. Intotdeauna acolo unde este un seducator este si o persoana sedusa.

De ce? Pentru ca se vinde la pachet acest tandem amoros!

In seductie, la fel ca in jocurile de putere, accentul cade pe detalii, care sunt de cele mai multe ori nonverbale: mangaieri fine in zonele sensibile ale corpului, sarutari magnifice, pupile dilatate (vezi poza de mai jos), masaj corporal cu uleiuri esentiale, jocul cu dferite obiecte (pahar, inel, martisor, etc.) Toate dezvaluie interesele tale de natura sexuala.

Corpul vorbeste primul! Mereu!

Seductia este o arta!

Trebuie sa inveti sa distragi atentia victimelor tale printr-o multitudine de mici ritualuri placute: cadouri atent gandite, alese special pentru acea persoana, haine sau accesorii pe gustul lor, gesturi care sa le arate ca le daruiesti timpul si atentia ta. Toate simturile lor sunt absorbite in detaliile pe care le orchestrezi”, scria Robert Greene in cartea sa “Arta seductiei”. 

Sa vedem acum 5 sugestii concrete prin care iti dezvalui cum poti folosi comunicarea nonverbala, mai precis atingerea in procesul seductiei:

Initiaza atingerea. Chiar daca vezi pentru prima data o persoana, imbratiseaz-o cand o intampini. Acest gest simplu poate fi doar de prietenie, dar si de curtare daca este cazul.

Aseaza-te langa persoana pe care vrei sa o seduci si atinge-i “accidental” umerii. Studiile arara ca oamenii care stau umar langa umar leaga mai usor o relatie decat cei care stau fata in fata.

Un alt moment in care te poti folosi de atingere este in timpul conversatiei. Pentru a atrage atentia, il/o poti masa cu gentilete mana sau poti atinge cu delicatete umarul respectivei persoane. Tine cont ca mai intai ai nevoie de permisiunea persoanei pentru a o atinge!

Foloseste toate gesturile de care esti capabil/a pentru ca persoana sa simta o stare de confort si siguranta. Spre exemplu, imi place cand barbatul imi deschide portiera la masina, cand ma ajuta sa-mi pun haina sau cand imi da bastista sa atunci cand este nevoie. Preferam in jurul nostru oameni care ne fac sa se simtim bine!

De asemenea, poti apuca mana sau bratul persoanei pentru a o indruma cand schimbi locul sau va mutati in alta camera, bineinteles dupa ce i-ai cerut permisiunea pentru a face asta. Scopul cererii permisiunii este acela de a crea confort psihologic interlocutorului tau, un element atat de necesar pentru a hrani nevoia de stabilitate si siguranta!

Daca iti doresti sa inveti mai multe trucuri despre cum poti sa ai o prezenta memorabila in orice context, cum sa tii o persoana in suspans, cum sa ii creezi unui barbat nevoia de tine sau cum sa-ti alegi corect “victima” pentru a o seduce, iti recomand cu drag cartea lui Robert Greene -“Arta seductiei”.

Te va nauci!

Vei afla mai multe despre puterea de seductie a femeilor si vei cunoaste secretele pentru a te proteja astfel incat sa nu fii o victima a seductiei.

Seductia incepe cu tine, femeie minunata!

MS

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).