octombrie 13

0 comentarii

Armonie si alte elemente esentiale pentru o viata implinita (1)

Articol scris de Mihaela Stroe

octombrie 13, 2015

armonie, Dr. Mihaela Stroe, energia, In armonie cu mine!, linistea sufletului, optimisti, pacea mintii, pesimisti, sanatate, Vali Stanciu, viata

-poza1

Motto: „Lumea nu este a optimistilor si nici a pesimistilor, ci a celor care stiu sa infrunte realitatea. Ai curajul sa spargi crisalida si sa accepti ca viata reala te face din ce in ce mai puternic!” (Mihaela Stroe)

Ma gandesc mereu la cele sase elemente din terapia de relegare creata de prietenul meu Vali Stanciu si mereu sunt orientata spre includerea lor in viata mea de zi cu zi.

Viata… este primul dintre ele. Viata mea este pretioasă. Asta scriu in cartea mea, “In armonie cu mine!”. Mi-a luat multa vreme sa ajung aici, 37 de ani… Am ajuns. Cu dureri in suflet. Cu bucurii. Cu experiente minunate.

Cu o casatorie ratata si un divort dureros trait la 27 de ani… Viata mea e cu bune si cu rele, insa e a mea. Eu am ales in fiecare moment. Pacat ca nu eram atat de constienta de ce nevoi aveam. Acum stiu si mi le respect, insa timpul acela a trecut…L-am pierdut! Nu se mai intoarce la mine!

Doar tu hotarasti in viata cand faci anumite actiuni, cum te comporti, de ce accepti un om langa tine, pana cand te lasi sa fii victima, cu cine te imprietenesti, cu ce oameni mergi mai departe… Iar lista continua.

poza7

Energia… este urmatorul element. Cred in energie si am inceput sa imi simt energia. Cand nu am energia care simt ca este necesara in acel moment, ma retrag. Stau singura. Nimeni nu merita sa primească starea mea negativa din acele momente. Cu totii le avem!

Stau cu mine si ma incarc cu energie. Lucrand cu mii de oameni, am nevoie de momentele mele de incarcare energetica, departe de lumea dezlantuita.

Constientizeaza-ti energia mereu. Invata de ce ai nevoie ca sa iti cresti energia. Am o listă a mea, pe care o respect cu sfintenie, despre ce merge la mine pentru ridicarea energiei.

Sanatate… este ceva la care ma gandesc mult un ultima vreme. Tatal meu este grav bolnav. Iar eu ma simt neputincioasa. Nu stiu cum sa ma comport. Nu stiu ce sa spun. Nu stiu cum sa ii alin durerea, cu toata stiinta mea. Cand corpul este bolnav, totul se schimba in jur.

Percepi parca altfel lumea. Trebuie sa stim ca lipsa sanatatii si nefericirea noastra sunt in raport direct cu gradul de imperfectiune al personalitatii noastre fata de perfectiunea scanteii divine din noi.

Cu totii avem aceasta scanteie divina in noi, suntem co-creatori ai realitatii noastre. Insa cati o respectam?

Noi am fost proiectati sa fim sanatosi, sa ne bucuram de viata si de tot ce ne ofera Mama Natura… insa ce facem cu acest dar? Nu il apreciem si ne batem joc de sanatatea noastra. Atentie!

poza9

Armonie… care este subiectul meu preferat in ultimii ani. De asta am si numit prima mea carte “In armonie cu mine!” si mini-conferinta mea pe care am sustinut-o pana acum la Cluj, iar urmatoarele vor fi in 20 octombrie 2015 la Sibiu si in 29 octombrie la Bucuresti.

Poti sa participi prin inscrierea ta aici: https://www.mihaelastroe.ro/workshop-in-armonie-cu-mine/

De ce vorbesc despre armonie? Pentru ca este un obiectiv pe care mi-l setez in fiecare zi.

Sa fiu in armonie cu mine, cu valorile mele personale, cu principiile mele de viata, cu personalitatea mea.

Sa am pacea mintii si linistea sufletului.

Am invatat greu lectia de viata “Personalitatea imi apartine, atitudinea mea depinde de tine!”. Ani de zile nu am stiut cum sa ma protejez de cei cu atitudine negativa. Stii tu…vampirii energetici.

Acum stiu. Si sunt in armonie deplina cu mine. Motivul pentru care am scris cartea este de a da un model pe care femeile (si bărbatii care vor) sa il urmeze pentru a depasi nefericirea zilnica si de a se pune pe primul loc in viata lor.

Acum pretuiesc armonia mea interioara.

Unii o pretuiesc numai dupa ce si-o pierd si uneori, prea tarziu, cauta sa o recupereze. Altii invata sa si-o mentina printr-un stil de viata natural si sanatos.

Eu asta fac zi de zi! Si nimic nu mă mai opreste acum din asta!

Nimeni!

MS

Ți-a plăcut articolul?

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-6)","hsl":{"h":220,"s":0.46,"l":0.01}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
WOW! Da!
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-0)","hsl":{"h":0,"s":0.89,"l":0.01}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Nu prea!

Poate ți-ar placea și aceste articole

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Îți dorești mai mult de la afacerea ta?
Sau poate chiar de la viața ta?

>