Aparitie TV la emisiunea Arta fericirii pe TVR2 cu Mirela Vasadi

octombrie 25, 2015

9D5DC8D5-B9A4-408C-8A6F-B80EE4325D68

Marti, 27 octombrie 2015, intre 13.20- 14.20, sunt invitata la emisiunea „Arta Fericirii” care se difuzeaza zilnic la TVR2 si care se poate viziona online pe portalul video TVR+ aici http://www.tvrplus.ro/editie-arta-fericirii-383798

Este o emisiune-magazin de dezvoltare personala, cu subiecte axate pe cele patru directii de actiune pentru echilibru si dezvoltare individuala: fizic, emotional, mental si spiritual.

Pentru ca este o zi de marti, impreuna cu Mirela Vasadi (care este moderatoarea emisiunii) si Andreea Matauan (psiholog) vom aborda diferite aspecte legate de emotii, controlul emotiilor, despre gesturi si comunicarea nonverbala.

Tema noastra este foarte generoasa „Sunt timid, dar ma tratez„.

Coperta-5

Abia astept sa vorbesc celor care ne urmaresc pe TVR2 despre pasiunea mea, inteligenta nonverbala, despre rolul emotiilor in comunicare si relationare, despre cum sa fii in armonie cu tine si despre cartea mea „In Armonie cu Mine!”.

MS

 

 

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).