Anul 2018- Anul aliantelor

ianuarie 4, 2018

Motto: „Personalitatea imi apartine, insa atitudinea mea depinde de TINE!” (citat anonim, pe care l-am aflat de la o prietena psiholog si il aplic cu sfintenie)

2018…iata ca a sosit!

Sper ca ai petrecut cu bine alaturi de cei dragi tie!

Iti doresc din inima sa ai un 2018 plin de iubire, intelegere si pace sufleteasca!

Iti multumesc ca esti alaturi de mine si de blogul meu www.mihaelastroe.ro si te asigur ca vom petrece un an 2018 al aliantelor si al parteneriatelor.

Eu imi asum aici, de fata cu tine, ca in 2018 voi face cu profesionalism partea mea de 50% din aceasta relatie deosebita.

Adica, voi scrie articole din experienta mea de viata, voi realiza emisiunile mele TV „Momente de luciditate” pe canalul meu de YouTube, voi scrie a treia carte si voi crea materiale educationale, voi sustine conferinte, traininguri si workshopuri.

Te invit sa ramai si in 2018 alaturi de mine aici si sa faci partea ta de 50% din aceasta relatie deosebita.

Adica, sa citesti ce scriu pe blog, sa urmaresti emisiunile mele TV si de ce nu, sa aplici in viata ta personala si profesionala ce ti se potriveste.

Sa avem impreuna un 2018 de exceptie!

Depinde doar de noi!

Te imbratisez cu mare drag,

Mihaela Stroe

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).