Analiza comportamentala si inteligenta nonverbala

Motto: ”Inteligenta nonverbala presupune abilitatea de a interpreta si folosi semnalele nonverbale pentru a-i citi, evalua si influenta pe ceilalti in afaceri si in relatiile interpersonale. (Joe Navarro)

Sunt foarte fericita ca am reluat din 3 Martie 2018 cursurile mele pentru dezvoltarea inteligentei nonverbale la oamenii de afaceri (mai ales la femeile de afaceri).

Insa cu o zi inainte de cursul meu, in data de 02 martie 2018 am avut bucuria de a fi prezenta in platoul BiziLive TV, sa o cunosc pe Bianca Tudor, fondatoarea Elite Business Woman si echipa Cristina & Costi Paraschiv de la BiziLive TV. 

Desi eram foarte racita, am discutat cu drag despre meseria mea principala- analiza comportamentala si despre mentorul meu Joe Navarro, fost agent FBI si cel mai bun profiler din ultimii 100 de ani de istorie ai FBI-ului. 

In plus am vorbit despre metoda pe care am creat-o „ABC-ul Inteligentei Nonverbale” pentru citirea rapida a oamenilor si pe care o predau in cursurile mele, despre cat de importante sunt autocunoasterea si organizarea eficienta pentru o femei antreprenor, despre detectarea minciunii si inselatoriei in mediul de afaceri.

Poti sa urmaresti interviul meu aici:

Te invit sa dai mai departe interviul meu, daca ti se pare interesanta munca mea de analist comportamental.

Te imbratisez cu mare drag,

Mihaela Stroe 

Lasă un răspuns