Analiza comportamentala si inteligenta nonverbala

martie 14, 2018

Motto: ”Inteligenta nonverbala presupune abilitatea de a interpreta si folosi semnalele nonverbale pentru a-i citi, evalua si influenta pe ceilalti in afaceri si in relatiile interpersonale. (Joe Navarro)

Sunt foarte fericita ca am reluat din 3 Martie 2018 cursurile mele pentru dezvoltarea inteligentei nonverbale la oamenii de afaceri (mai ales la femeile de afaceri).

Insa cu o zi inainte de cursul meu, in data de 02 martie 2018 am avut bucuria de a fi prezenta in platoul BiziLive TV, sa o cunosc pe Bianca Tudor, fondatoarea Elite Business Woman si echipa Cristina & Costi Paraschiv de la BiziLive TV. 

Desi eram foarte racita, am discutat cu drag despre meseria mea principala- analiza comportamentala si despre mentorul meu Joe Navarro, fost agent FBI si cel mai bun profiler din ultimii 100 de ani de istorie ai FBI-ului. 

In plus am vorbit despre metoda pe care am creat-o „ABC-ul Inteligentei Nonverbale” pentru citirea rapida a oamenilor si pe care o predau in cursurile mele, despre cat de importante sunt autocunoasterea si organizarea eficienta pentru o femei antreprenor, despre detectarea minciunii si inselatoriei in mediul de afaceri.

Poti sa urmaresti interviul meu aici:

Te invit sa dai mai departe interviul meu, daca ti se pare interesanta munca mea de analist comportamental.

Te imbratisez cu mare drag,

Mihaela Stroe 

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).