Analiza comportamentala si inteligenta nonverbala

Motto: ”Inteligenta nonverbala presupune abilitatea de a interpreta si folosi semnalele nonverbale pentru a-i citi, evalua si influenta pe ceilalti in afaceri si in relatiile interpersonale. (Joe Navarro)

Sunt foarte fericita ca am reluat din 3 Martie 2018 cursurile mele pentru dezvoltarea inteligentei nonverbale la oamenii de afaceri (mai ales la femeile de afaceri).

Insa cu o zi inainte de cursul meu, in data de 02 martie 2018 am avut bucuria de a fi prezenta in platoul BiziLive TV, sa o cunosc pe Bianca Tudor, fondatoarea Elite Business Woman si echipa Cristina & Costi Paraschiv de la BiziLive TV. 

Desi eram foarte racita, am discutat cu drag despre meseria mea principala- analiza comportamentala si despre mentorul meu Joe Navarro, fost agent FBI si cel mai bun profiler din ultimii 100 de ani de istorie ai FBI-ului. 

In plus am vorbit despre metoda pe care am creat-o „ABC-ul Inteligentei Nonverbale” pentru citirea rapida a oamenilor si pe care o predau in cursurile mele, despre cat de importante sunt autocunoasterea si organizarea eficienta pentru o femei antreprenor, despre detectarea minciunii si inselatoriei in mediul de afaceri.

Poti sa urmaresti interviul meu aici:

Te invit sa dai mai departe interviul meu, daca ti se pare interesanta munca mea de analist comportamental.

Te imbratisez cu mare drag,

Mihaela Stroe 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.