Am lansat oficial cartea & lista cu evenimentele mele din tara

noiembrie 1, 2016

captura%cc%86-de-ecran-din-2016-11-01-la-14-47-47

Motto: “Personalitatea imi apartine, atitudinea mea depinde de tine!” (Lectie invatata de mine pana la 38 de ani!)

Bine te-am regasit,

A trecut o luna de cand nu ti-am mai scris, insa am revenit alaturi de tine, pe blogul meu si promit sa nu ma mai indepartez de tine, cititorul meu drag. Pentru ca mi-ai lipsit!

Te rog sa te inarmezi cu multa rabdare, cand vei citi acest mesaj, pentru ca dorinta mea de a impartasi cu tine experientele mele, este foarte mare! 🙂

A fost luna cea mai frumoasa a anului. Stii de ce? Pentru ca am reusit sa lansez a doua mea carte “Fii pe primul loc in viata ta!”. Cu mare succes, zic eu!

Am realizat cel mai tare webinar (l-am numit chiar “mega”) cu autorii care au scris alaturi de mine in carte exemplele lor personale: Rajko Kuzmanovic, Liviu Pasat, Dan Luca, Florin Rosoga, Lorand Soares-Szasz si Daniel Zarnescu.

img_0544

Am avut o lansare oficiala la Bucuresti, in cadrul Business Days, editia internationala a anului. Poti sa vezi pozele AICI.

Am visat mult la acest moment, pentru ca stiam, in adancul sufletul meu, ca aceasta carte va fi altfel. Stiam ca va fi “o valoare adaugata” a primei mele carti “In Armonie cu Mine!” si ca vor rezona cu ea foarte multi oameni, deoarece vorbesc pe larg despre schimbarea atitudinala, fata de noi insine in primul rand.

Iata care sunt indemnurile mele pentru tine, daca cartea mea nu a ajuns inca la tine, pana in acest moment:

  1. Pune-te pe primul loc in viata ta!
  2. Fii atent/a ce rezultate ai in functie de timpul si energia investita!
  3. Valorizeaza-ti singur/a viata ta, personalitatea, valorile si principiile de viata!
  4. Indrazneste sa-ti faci propriile reguli pentru viata ta! Pentru ca este a TA, nu a altora!
  5. Fii constient/a ca totul depinde doar de tine pentru a fi in armonie cu TINE!

Sa nu uit: am mai realizat ceva important pentru oamenii care ma citesc, MS Tribe.

Mi-am facut tribul meu, grupul meu privat pe Facebook, unde voi invita pe toti cei care mi-au cumparat cartile si produsele. Este un grup special, unde ne sprijinim reciproc, prin exemple personale, prin tehnici impartasite, prin webinarii si traininguri online, cum sa fim pe primul loc in viata noastra!

Poti sa fii si tu parte a acestui grup, imediat ce vei avea acasa la tine, oricare din produsele mele, pe care le gasesti pe blogul meu AICI.

Si acum, in final, inchei cu o veste buna: voi lansa cartea mea in 5 orase din Romania si in Republica Moldova, la Chisinau.

Iata lista lansarilor mele in urmatoarea perioada:

fb-cover_cta

5 Noiembrie 2016, la Constanta. AICI sunt detaliile evenimentului!

14469722_1256410494383426_852470519075775146_n

12 Noiembrie 2016, la Iasi: Lansarea are loc in cadrul evenimentului Beauty & Wellness, cu tema “Echilibru. Armonie. Fericire.” AICI sunt detaliile evenimentului!

14642094_547206848823099_2303097775439202365_n

14 Noiembrie 2016, la Chisinau: Evenimentul are loc cu ocazia lansarii GEW2016Moldova. AICI sunt detaliile evenimentului!

23 Noiembrie 2016, la Brasov: Detaliile urmeaza sa fie anuntate pe blogul meu.

7 Decembrie 2016, la Sibiu: Detaliile urmeaza sa fie anuntate pe blogul meu.

14 sau 15 Decembrie 2016, la Cluj: Detaliile urmeaza sa fie anuntate pe blogul meu.

Asadar, este un program plin, insa bucuria din sufletul meu este imensa, cand vad fetele oamenilor care invata si ei lectia „Personalitatea imi apartine, atitudinea mea depinde de tine!”, pe care eu am invatat-o cu mare greutate.

In plus, cand vad ca oamenii nu se mai lasa calcati in picioare de altii, care se cred mai puternici decat ei si isi descopera puterea lor interioara, sunt fericita pentru ca mi-am dus la indeplinire misiunea personala, de a-i sprijini pe oameni sa fie pe primul loc in viata lor.

Te astept cu mare drag la evenimentele mele,

MS

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).