Alegi sa-ti simplifici viata in 2020?

ianuarie 28, 2020

Motto: “Cel mai dificil lucru in viata este sa iti simplifici viata; este atat de simplu sa o complici”. (Yvon Chouinard)

Recent, am simtit puternic nevoia de a-mi simplifica viata. Pentru mine inseamna atat simplicarea vietii din ​​interiorul meu cat si in exterior.

Adica in loc sa caut in permanenta sa fac MAI MULT, o convingere limitativa des intalnita, am ales constient sa fac MAI PUTIN.

Mi-am propus in 2020 sa fiu mai calma, sa am mai putine griji, mai putin stres si mai putine proiecte in care sa ma implic.

Dintotdeauna stii foarte bine ca am fost o persoana activa si productiva, umplandu-mi zilele cu multa munca si, in consecinta, mintea mea cu multe griji. 

Am rulat aceasta convingere limitativa (de mai mult si mai mult) de la 25 de ani cand am luat decizia sa fiu pe cont propriu, ca antreprenor. De peste 17 ani m-am mentinut intr-un ritm alert si chiar am reusit sa fac din ce in ce mai multe proiecte. 

Credeam eronat ca a avea „succes” inseamna sa fii mereu ocupat, activ, productiv!

Insa recent, in decembrie 2019 cand am primit o “lovitura sub centura” legata de munca mea, mi-am regasit definitia pentru „succes” pe care am scris-o in cartea “In Armonie cu Mine!”.

Scriam ca succesul este un puzzle facut in liniste si armonie din lucrurile mici care iti indulcesc viata zi de zi. Ce reminder minunat!

Aici gresisem. Uitasem de importanta lucrurilor mici.

Si de atunci am inceput sa-mi masor ziua nu prin cate sarcini de lucru am bifat pe lista mea „TO DO”, ci prin nivelul meu de satisfactie interioara, conexiunea plina de bucurie cu cei dragi si prin momentele de relaxare, fara sentimentul de vinovatie!

De aceea, vreau sa-ti impartasesc din experienta mea care sunt 3 avantaje ale simplificarii vietii noastre:

In primul rand cand incetinesti ritmul vietii tale alerte, simti ca ai mai mult calm interior si mai putin stres.

Apoi, ai acces direct la creativitatea ta! Cum e posibil asa ceva?

Cand scapa de aglomerare si ingrijorare, creierul care era mereu obisnuit sa fie ocupat, isi face loc pentru a crea. 

Acum simt din nou pasiune, sunt creativa si imi iubesc viata mea, intrucat mi-am facut timp sa o si apreciez.

In al treilea rand, am claritate mentala! Ea merge mana in mana cu creativitatea. Am descoperit ca pot sa rezolv multe provocari ale vietii atunci cand sunt calma, lucida – cand incetinesc si simplific. 

Stiu ca nu pare simplu la prima vedere sa iti simplifici viata! 

Insa pe mine ma pasioneaza simplificarea vietii pentru ca asa imi traiesc misiunea personala. 

Mi-am propus sa educ, sa motivez si sa inspir oamenii care VOR sa fie pe primul loc in viata lor! Iar una dintre actiunile necesare pentru fiecare este simplificarea vietii!

Daca VOR!

Si am reusit sa fac acest lucru cu multe persoane care s-au lasat ghidate de experienta mea profesionala.

Iata ce mi-a marturisit Monica dupa finalizarea programului de coaching “Transforma-ti viata in 90 de zile! Focus pe performanta personala!”:

 

Mihaela Stroe este mentorul meu. Mi-am programat sa o ascult multi ani de acum inainte. Poate mereu…toata viata. Am terminat de o saptamana programul de coaching „Transforma-ti viata in 90 de zile!”.

Mihaela le ofera un mare ajutor oamenilor. Daruieste, impartaseste cu iubire tot ce a invatat si experimentat in toti anii ei de formare.  Mereu este constanta in ceea ce zice si face. 

Imi placea de ceva ani, o urmaream pe toate canalele de social media. Eu locuiesc in Italia de 15 ani, de la varsta de 23 de ani, o perioada importanta din viata noastra cand ne formam si alegem ce vrem sa facem in viata. M-am format cu profesori italieni foarte buni dar si internationali, printre care si Roy Martina. 

In 2006 m-am hotarat sa o contactez pe Mihaela si sa am o prima intalnire cu ea. Ce m-a impresionat foarte mult la ea a fost atentia cu care m-a ascultat, prezenta de spirit, modul sau de comunicare, clar si calm. Datorita Mihaelei si programului ei, am facut ordine in viata mea pe plan profesional si consider ca am primit informatii valoroase care mi-au schimbat viata.” (Monica I., antreprenor)

Iti reamintesc ca din data de 1 februarie 2020 creez o noua grupa pentru programul meu FAR de coaching “Transforma-ti viata in 90 de zile! Focus pe performanta personala!” 

 

Daca esti printre cei care decid sa lucreze cu mine pentru implementarea de obiceuri bune si dupa finalizarea celor 90 de zile, pentru inca 9 luni, adica lucreaza cu mine si cu ei insisi pentru un AN DE ZILE, scrie-mi AZI dorinta ta de a intra in acest program pe email contact@mihaelastroe.ro si te contactez personal pentru a-ti dezvalui oferta. 

Retine ca locurile sunt limitate!

Spor la simplificarea vietii tale!

Cu iubire si recunostinta,

Mihaela Stroe

P.S.:

Pentru a afla tehnicile mele preferate pentru simplificarea vietii, te invit sa participi la Webinarul meu Online “CUM SA-TI SIMPLIFICI VIATA in 2020! 6 Tehnici pentru a avea TIMP, ENERGIE, FOCUS!”.

Cand? 30 Ianuarie 2020, de la ora 19.00.

Alege sa-ti simplifici viata in 2020 si inscrie-te la webinar aici: mihaelastroe.ro/webinar

Mai sunt doar cateva locuri disponibile, asa ca… grabeste-te sa mai prinzi loc si inscrie-te de azi: mihaelastroe.ro/webinar

 

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).