Ai incredere in limbajul trupului, NU in cuvinte!

mai 8, 2013

Shakespeare a spus acum mult timp: „Viata e o scena pe care cu totii interpretam un rol”.

Te-ai gandit vreodata care este rolul pe care il interpretezi? Stii cat de talentat esti in a-ti juca propriul rol?

Studiile au aratat ca o persoana isi formeaza o impresie despre cel din fata sa in aproximativ patru secunde de cand l-a zarit pentru prima oara.

De asemenea, mai mult de 90% din mesajele pe care le transmitem celorlalti NU sunt reprezentate prin cuvinte, ci cu ajutorul semnalelor transmise de corpul nostru!

Iata de ce abilitatea de a citi limbajul trupului in proportie de 100% este un avantaj imens in viata profesionala, dar si in cea personala.

Daca si tu vrei sa stapanesti la un nivel inalt aceasta capacitate de descifrare a limbajului nonverbal, ai mai jos inregistrarea unui Google Hangout special (in limba engleza), in care vorbesc impreuna cu Filipe Carrera, faimosul autor al cartii „Communicate 2.0. The Art of Communicating in the 21st Century” (Comunica 2.0. Arta de a comunica in secolul 21), precum si cu alti participanti in direct, despre metoda mea in trei pasi (numita „ABC-ul limbajului corpului„) pentru a fi un profesionist in comunicare nonverbala.

Astept comentariile tale mai jos!

Mihaela

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).