Ai curajul sa-ti urmezi visele?

februarie 6, 2020

Motto: “Toate visele noastre se pot indeplini, daca avem curajul sa le urmam”. (Walt Disney)

Cuvantul “curaj” reapare in discutiile mele cu clientii tot mai frecvent. E o mare provocare sa ai CURAJ! De aceea, cartea nr. 3 la care lucrez in prezent are titlul “Curajul de a ma iubi” si acolo dezvalui ce inseamna:

Sa ai curajul sa iti urmezi visele. Sa ai curajul sa faci ceea ce iti place fara sa te simti vinovat(a). Sa ai curajul sa traiesti conform nevoilor tale si valorilor tale. Sa ai curajul sa spui NU atunci cand un lucru sau o persoana iti fura energia.

Imi place sa inspir oamenii sa aiba curajul de a-si urma visele lor, nu pe alte altora. De aceea, in prima mea carte “In Armonie cu mine!” am scris o fraza dedicata celor care sunt hotarati sa faca ceva cu viata lor:

Daca vrei sa ai sanatate, succes, prosperitate, fericire si bucurie in viata ta, este nevoie de efortul tau constient de a-ti asuma responsabilitatea 100% pentru tot ceea ce alegi sa experimentezi atata timp cat esti pe acest pamant.”

In urma interactiunii mele directe cu mii de oameni in ultimii 20 de ani, am constatat ca o persoana responsabila 100% de viata sa urmeaza urmatorii pasi:

 • Actioneaza fara sa-si caute scuze;
 • Este de incredere;
 • Evita sa dea vina pe altii;
 • Isi foloseste propria gandire si isi asuma consecintele actiunilor sale;
 • Are control mental si stapanire de sine.

Pentru a deveni si tu o persoana responsabila 100% de viata ta, ai nevoie sa incepi un proces de schimbare. Iar mereu schimbarea vine odata cu iesirea din zona de confort.  Acolo, in afara zonei de confort este zona in care iti descoperi potentialul, in care te regasesti pe tine. Zona in care curajul nu mai este o provocare, ci este realitatea zilnica.

Zona in care ai acces la curaj si pe care o accepti cu bucurie pentru ca e zona ta de Autocunoastere si de Crestere. Sa ai curajul sa iesi din zona ta de confort, este un proces de renastere si regasire. Cel mai mare cadou pe care ti-l dai tie! Stiu, ai sa imi spui ca nu e usor sa pasesti din afara zonei de confort. 

De ce? Pentru ca e un loc familiar, “caldut” si cel putin stii la ce sa te astepti inauntrul zonei de confort. Ai mai fost aici si cunosti bine locul. Insa ai progresat? Esti conectat(a) cu visele tale in aceasta zona?

Iti dau o veste buna! Nu esti singur(a) in afara zonei de confort. Si s-ar putea sa iti si placa. Pentru tine, cea/cel care are curajul de a-si urma visele am creat comunitatea educationala MS TRIBE. Aici ai sprijinul meu direct si al unei echipe care sa te sustina.

O comunitate de sufletele minunate si speciale cu care sunt aproape sigura ca vei gasi similaritati si cu care poti impartasi visele tale, provocarile tale, framantarile tale.

 

Sunt o multime de persoane care au vise neindeplinite si traiesc zilnic in deficit! Pentru ca visele lor sunt in afara zonei de confort (mereu au fost acolo!), si nu au curajul sa paseasca dincolo. 

Pe de alta parte, sunt persoane care si-au luat curajul si au pasit dincolo. Si ghici ce au gasit in aceea zona in care le-a fost teama sa paseasca? Disconfort? Nicidecum. Au gasit liniste sufleteasca, impacarea cu sine si multa satisfactie.

Azi te incurajez sa ai si tu curajul sa pasesti in afara zonei tale de confort! Alatura-te comunitatii mele educationale MS TRIBE unde inveti cum sa iti materializezi visele. Inscrierea ta dureaza 2 minute si o poti face accesand pagina mea:

https://mihaelastroe.ro/comunitate/

Din aceasta luna ai de ales intre doua tipuri de abonamente:

Abonament BASIC (plata pe luna este de 99 ron)

 • 2 Sesiuni de Live Group Coaching pe luna in care discutam pe ce te “doare” si gasim solutii pe nevoile tale
 • Interviuri cu oameni de succes care sa te inspire in realizarea propriilor tale vise si obiective
 • 1 Podcast pe saptamana cu exercitii de constientizare de pus in practica imediat

Sau

Abonament BASIC PLUS (plata anuala este de 990 ron, unde ai incluse 2 luni gratuite si in PLUS beneficiile de mai jos:

 • Curs online Abilitati cheie pentru Performanta 
 • Curs online Epuizare vs. Energie
 • Acces la comunitatea privata de Facebook MS TRIBE

Mingea este in terenul tau. Eu te pot asigura ca platforma educationala MS TRIBE este in mare masura si inspirationala, pentru ca te imbie la introspectie, ca sa scoti la iveala cea mai buna versiune a ta.

Crede-ma pe cuvant: Interiorul tau e cel mai bun loc pentru a te regasi!

Totul depinde doar de tine!

Cand te-ai decis sa iesi din zona ta de confort si simti in sufletul tau ca ai nevoie de sprijinul meu pe acest traseu al regasirii de sine, scrie-mi direct la contact@mihaelastroe.ro sau intra pe https://mihaelastroe.ro/comunitate/ pentru a te inscrie.

Cu iubire si recunostinta,

Mihaela Stroe

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).