Afla ce nevoi ai!

aprilie 4, 2019

Motto: „Daca vreti sa fiti fericiti, sa infloriti, este musai sa va ganditi la armonie, sa va puneti in armonie cu Universul intreg.” (Omraam Mikhael Aivanhov)

Bine te-am gasit!

Sunt Mihaela Stroe si in emisiunea de astazi iti prezint un exercitiu de constientizare pentru a-ti afla nevoile ca sa fii in armonie cu tine si pe primul loc in viata ta! 

Stiai ca TU esti o persoana unica, originala si irepetabila? 

Drept urmare, si nevoile tale sunt unice. 

Daca tu nu ti le cunosti, atunci cine?

Cei care se aboneaza la blogul meu mihaelastroe.ro prin email sau prin Messenger primesc un audiobook de 30 de minute cu cele 10 criterii personale care ma ajuta sa fiu in armonie cu mine si pe primul loc in viata mea!

Bineinteles, ca le vei gasi si in cartea mea Fii pe primul loc in viata ta! Ghid practic de autocunoastere.

In emisiunea mea de azi voi vorbi despre al doilea criteriu personal, care este la pagina 37 si anume despre cunoasterea nevoilor personale.

Urmareste emisiune mea in linkul de jos si afla de ce cunoasterea nevoilor personale este esentiala pentru o viata implinita, fericita, in armonie cu tine!

La final, doresc sa multumesc celor din comunitatea mea de pe YouTube care au raspuns la intrebarile puse de mine in categoria COMMUNITY. Te invit si pe tine, daca nu ai raspuns la sondaj, sa-ti exprimi optiunea.

Pana acum, subiectul care se afla pe primul loc in dorintele voastre este: Echilibrul emotional.

De aceea, saptamana viitoare, continui acest exercitiu si vorbesc despre emotiile care apar in contextul nevoilor personale.

Te invit să te abonezi la canalul meu de YouTube unde postez in fiecare saptamana o noua emisiune.

Daca ti-a placut emisiunea mea, lasa-mi un LIKE si da un SHARE celor dragi tie.

Daca ai intrebari, comenteaza sub video.

Iti multumesc pentru atentie. Pe data viitoare!

Toate cele bune,

Mihaela Stroe

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).