7 Reguli Esentiale daca Vrei sa fii Un Om de Succes

mai 11, 2018

Motto: Paseste in Adevarul tau. Iubeste-ti Viata si Revendica-ti Maretia! (Kelley Kosow, Avantajul Integritatii)

Revin la tine cu  un Webinar educational in care iti prezint  Cele 7  Reguli Esentiale de Management Personal ale Oamenilor de Succes.


Asa este, ai citit bine: Management Personal.

Pentru ca daca vrei sa ai Succes, este Musai sa te poti conduce pe tine insuti mai intai.

Am tinut acest webinar pentru masteranzii programului de Management al Sectorului Public, din cadrul Scolii Nationale de Stiinte Politice si Administrative (SNSPA), la sfarsitul lunii martie.

Pe scurt, cei mai de Succes Oameni din lume, fondatori sau manageri ai companiilor de Succes,  isi hranesc zilnic cele 7 inteligente:

1. Inteligenta Emotionala

2. Atitudinea orientata catre Rezultate

3. Proactivitatea

4. Flexibilitatea Mentala

5. Integritatea personala

6. Atentia la Detalii

7. Optimismul

Este un webinar in engleza – Self Management: for Successful People and for Successful Organizations –  si dureaza aproximativ o ora. Te invit sa iti iei un carnetel pentru notite si sa il vizionezi cat mai curand.

Pentru ca Succesul Tau Depinde Doar de Tine!

Daca ti-a placut articolul, nu uita sa descarci gratuit audiobook-ul „Fii Pe Primul Loc in Viata ta” si sa te inscrii la newsletter-ul meu. M-as bucura sa transmiti acest articol tuturor celor carora stii ca le foloseste.

Cu drag,

Mihaela Stroe PhD

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).