Workshop transformational in cadrul Targului „10 Beneficii”

martie 16, 2015

 

coperta 1

Motto: „Cel care traieste in armonie cu sine, traieste in armonie cu Universul”. (Marcus Aurelius)

Cati dintre noi putem spune ca suntem in armonie completa cu propria persoana?

Cati dintre noi credem ca ne cunoastem nevoile, ori ca ne-am gasit, cu adevarat directia in viata?

Cine isi mai face, de fapt, timp pentru a se cunoaste, a se accepta si a se pune pe el insusi pe primul loc in viata sa?

Din pacate, experienta castigata in timpul sedintelor de coaching cu clientii mei, m-a invatat ca putini sunt aceia care traiesc, in mod autentic, in armonie cu ei insisi, iar situatia este in detrimentul lor.

In data de 5 martie 2015, am avut imensa bucurie de a-mi vedea visul cu ochii, acela de a-mi publica prima carte, „In Armonie cu Mine!” O poti cumpara aici: https://www.mihaelastroe.ro/produs/in-armonie-cu-mine/

Am ramas placut surprinsa de faptul ca, de atunci si pana in prezent, peste 150 de persoane au fost curioase sa afle ce inseamna sa fii in armonie cu tine si care sunt obiceiurile zilnice care te pot ajuta sa iti cladesti o viata implinita.

Inspirata de curiozitatea si dorinta celor care au rasfoit pe nerasuflate cartea si la invitatia Danielei Cristea, de la revista „10 Beneficii”, am decis ca in data de 29 martie 2015, intre orele 11.00- 11.40, sa sustin un workshop transformational, pe tema „Cum sa fii in armonie cu tine”, in cadrul Targului „10 Beneficii” (la Palatul Inspayer- strada Batistei, nr. 24 A).

Iata cateva lucruri esentiale pentru construirea unei vieti implinite, pe care le voi dezvalui:

– Cum sa FII in contact cu tine si sa nu FII dependent/a de nimeni vreodata;

– Cum sa-ti setezi TU ce principii de viata te ghideaza;

– Cum sa ai controlul vietii tale prin actiuni concrete declansate de curaj si de asumarea responsabilitatii asupra propriei tale vieti.

Te invit sa participi la acest exercitiu de autocunoastere si constientizare care sper ca te va ajuta sa faci primii si cei mai importanti pasi spre gasirea echilibrului personal.

Intrarea la eveniment este libera. Mai multe detalii despre Targul „10 Beneficii” poti gasi pe pagina dedicata evenimentului:

https://www.facebook.com/events/1100129566679721/

Te astept cu mare drag,

MS

 

 

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).