[Webinar] „Schimba-ti gandurile, fii pe primul loc in viata ta!” (II)

august 2, 2016

Screen Shot 2016-08-02 at 18.29.48

Motto: “Daca exista o credinta care poate muta muntii, aceasta este credinta in puterea propriei tale minti.” (James Borg, Puterea mintii)

Ai citit ceva pana acum despe hipnoza? Te-ai lasat vreodata hipnotizat/a?

Eu da. Am citit mai multe carti si articole despre hipnoza in timpul cursului meu de NLP (Programare Neuro-Lingvistica) cu Daniel Bichis, pentru ca eram foarte curioasa cum functioneaza mintea umana.

Si da, m-am lasat hipnotizata de Camelia Mihaiu. Unde crezi? In Spring Time-ul de la Victoriei.

De ce acolo? Doar eram inconjurata de oameni si Cami (asa imi place mie sa-i spun) nu avea ce rau sa imi faca:) Auzisem vrute si nevrute despre hipnoza pana sa o cunosc pe ea!

Am inceput sa-ti vorbesc despre hipnoza din doua motive: primul motiv, chiar recunosc deschis ca imi era teama de hipnoza. Imi spuneam mereu cand vreo prietena ma invita sa ma hipnotizeze: “Cum sa las pe cineva sa umble in capul meu?” si al doilea motiv, pentru ca doresc sa o cunosti si tu pe Camelia Mihaiu, trainer NLP (Programare Neuro-Lingvistica) si specialista in hipnoza.

13898618_10154346681554501_150770277_o

Datorita ei, mi-am schimbat toate fricile mele legate de hipnoza. De ce? Pentru ca ea a facut, cu talentul ei magistral, sa imi placa hipnoza. M-a ajutat sa constientizez ca sta in controlul meu sa ma joc cu mintea mea. Si mi-a demonstrat, de fata cu multi oameni in acel fastfood, ca este ceva natural, de care sa nu imi fie frica.

Doar a invatat asta de la cei mai buni. De la Richard Bandler (co-fondatorul NLP-ului). De la Paul McKenna. De la Justin Tranz.

Cand am invitat-o pe Cami in 2013 sa facem un webinar impreuna cu tema “Schimba-ti gandurile, fii pe primul loc in viata ta!”, am stiut clar ca informatiile sale vor ajuta multi oameni. Asa cum m-au ajutat si pe mine. 

Poti gasi pe YouTube-ul meu webinarul nostru si il poti urmari aici:

Sper sa iti faci timp si sa urmaresti in liniste acest webinar din care vei afla cum sa-ti schimbi gandurile, cum sa fii pe primul loc in viata ta si cum atitudinea pozitiva face mereu diferenta.

Acest webinar a depasit toate asteptarile noastre in ceea ce priveste audienta. Avem in jur de 100 vizionari zilnic pe You Tube! Intr-o zi, Cami m-a sunat si m-a intrebat “Stii cate vizualizari are webinarul nostru?”  Eram din nou curioasa. “Ne apropiem de 50.000”, a zis ea.  Atunci i-am promis: “Cami, daca trecem de 50.000 facem inca un webinar, partea a doua, mai tare ca primul!”

Daca intri acum pe You Tube, in momentul în care citesti aceste rânduri, avem peste 70.000 de vizionari ceea ce inseamna ca am facut ceva care foloseste multor oameni. De aceea, in data de 9 august 2016, am sustinut impreuna cu Cami partea a doua a webinarului „Schimba-ti gandurile, fii pe primul loc in viata ta!”, unde am abordat temele precum:

  1. De ce sta in puterea noastra sa ne schimbam gandurile?
  2. Cum sa avem focus pe gandurile pozitive si pe un dialog interior pozitiv?
  3. Cum sa ne gestionam fricile?
  4. Ce scuze au oamenii pentru a nu fi pe primul loc in viata lor?
  5. Care sunt beneficiile cand esti pe primul loc in viata ta?

Poti sa urmaresti partea a doua aici:

Eu, de cand o cunosc pe Cami, am inceput o noua calatorie spre libertatea mea interioara. Acum e momentul sa pornesti si tu spre libertate. A ta.

Inchei cu vorbele lui Cami, care imi plac si care ma inspira mereu: E timpul sa incepi sa traiesti asa cum iti e menirea, liber si in total control. Bine-ai venit in viata ta!”

Iti doresc inspiratie in timp ce urmaresti ambele webinarii,

MS

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).