[Webinar] Picioarele- cele mai sincere parti ale corpului!

mai 28, 2014

obama1Motto: „Am invatat sa ma bazez mai mult pe ceea ce oamenii fac decat pe ceea ce spun cand trebuie sa raspunda la o intrebare directa…..si ma uit la patternurile de comportament decat la continut.” (Edward T. Hall)

Multi dintre noi am invatat de-a lungul experientei noastre cum sa ne controlam partea de sus a corpului (in special fata, mainile, postura etc.).

Insa ce facem cu picioarele….putem controla miscarile lor?

Iata o informatie care o sa te socheze: picioarele sunt cele mai sincere parti ale corpului, pentru ca nu avem aproape deloc control constient asupra lor!

Ce putem face in acest caz?

Pentru a raspunde la aceasta intrebare, te invit miercuri in data de 4 iunie 2014 incepand cu ora 19.00 la un webinar de o ora cu tema: „Picioarele- cele mai sincere parti ale corpului!

Iata ce vom discuta la webinarul „Live cu Mihaela Stroe„:

– De ce picioarele sunt atat de sincere?
– Care sunt cele 4 tipuri de semnale pe care le transmit picioarele?
– Exemple de posturi ale picioarelor si ce exprima ele.

Poti participa LIVE la webinar apasand linkul de mai jos:

http://www.mihaelastroe.ro/live-cu-mihaela-stroe/?live

In plus, pentru a afla mai multe secrete despre picioare, te invit sa citesti interviul meu din revista Femeia (editia iunie 2014) aici:

https://www.mihaelastroe.ro/doc/Articol_Picioarele_Femeia_Iunie_2014.pdf

Pentru a fi cat mai eficienti in timpul webinarului, daca ai intrebari sau curiozitati despre picioare, te invit sa mi le trimiti pe emailul meu contact@mihaelastroe.ro.

Retine: Picioarele sunt cele mai sincere parti ale corpului!

Mihaela

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).