[Webinar] Bogatia este dreptul tau natural!

august 20, 2016

p

Motto: „Prosperitatea este o calatorie continua a dezvoltarii tale, atat personale cat si financiare!” (Bob Proctor in cartea „Te-ai nascut bogat!”)

Studiez povestea prosperitatii de multa vreme.

Am pornit de la autoobservare si m-am intrebat mereu „Ce simt eu cand ma gandesc la prosperitate?”

In plus, am si actionat! Pentru ca actiunea este cea care te duce mai departe!

In 2009 am participat la seminarul special „Bogatia este dreptul tau natural” sustinut de bunul meu prieten si profesor Rajko Kuzmanovic

Iata raspunsul meu de atunci: „Pentru mine bogatia inseamna sa fiu impacata cu mine si sa am tot ceea ce imi doresc pe toate planurile.”

Dupa 7 ani, traiesc intentia pe care mi-o setasem atunci: sunt in armonie cu mine (asta inseamna pentru mine sa fiu in primul rand impacata cu mine) si chiar am tot ceea ce imi doresc pe toate planurile: familie, sanatate, cariera, in plan financiar, calatorii, networking.

Acum, am o mare surpriza si pentru tine. L-am invitat pe Rajko sa participe la cel mai incitant webinar al meu din aceasta vara in care sa vorbim despre „Bogatia este dreptul tau natural!”  si a acceptat!

rajko

Rajko este sarb de origine si a venit in Romania pe cand avea 20 de ani. Este om de afaceri si a derulat numeroase proiecte de antreprenoriat in Romania si la nivel international.

Din studentie Rajko a lucrat in vanzari directe pornind intotdeauna de „jos”, iar cel mai bun exemplu este activitatea desfasurata in cadrul companiei Zepter International unde a ajuns Director General de Vanzari. In prezent, este director si instructor al Metodei Silva Romania si este asociat in diverse proiecte si companii.

Cand? Marti, 23 August 2016

La ce ora? 19.00-20.00

Unde? https://www.mihaelastroe.ro/webinar-live/

Despre ce vom vorbi in acest webinar?

  1. Cum sa traiesti o viata bogata si prospera
  2. Stiai ca esti programat sa fii bogat? De ce nu esti bogat in prezent?
  3. Cele 10 legi si principii ale bogatiei naturale

Pana atunci te invit sa reflectezi si tu la intrebarea „Ce simt cand ma gandesc la prosperitate?

Te asteptam cu mare drag la webinar si asteptam cu mare interes intrebarile tale.

MS

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).