Toate panzele sus!

iunie 11, 2013

toate-panzele-susDiscut zilnic cu multi oameni….si am constatat in ultima perioada ca se repeta aceeasi fraza…”bat pasul pe loc”.

Tu ai in vocabular acesta fraza? Daca da, ce te face sa crezi ca bati pasul pe loc?

In seminariile si trainingurile pe care le conduc, imi place sa le dau oamenilor urmatoarea intrebare:

Ce ar constitui pentru tine minimul necesar pentru a te simti implinit?

Pentru cei mai multi dintre cursanti raspunsul la aceasta intrebare este o provocare. Unii sunt blocati. Altii scriu pagini intregi sau….2 cuvinte. Deh, realitatea are atatea fatete!

De ce? Pentru ca intrebarea are rolul de a face ordine in capul lor, in care de cele mai multe ori se afla destul de multa ceata.

De aceea m-am hotarat sa vorbesc despre cateva dintre ideile mele pentru a fi o persoana autonoma si implinita, ceea ce am invatat din propriile mele resurse si din experienta de viata acumulata.

Concret, discut joi 13 iunie 2013 ora 19.00 intr-un webinar LIVE despre:

  1. Cum sa filtrezi usor evenimentele care vin in viata ta
  1. Cum sa te bucuri din plin de evenimentele pe care ti le ofera viata
  1. Cum sa fii mereu in controlul vietii tale

Pe scurt, mesajul pe care vreau sa il transmit un acest webinar LIVE este: “Fa-ti planuri. Daca nu iti vor face altii planurile pentru tine.” 

Te astept joi, pe 13 iunie 2013, incepand cu ora 19.00. Poti participa intrand pe acest link cu cinci minute inainte de ora 19.00: 

http://www.mihaelastroe.ro/live-cu-mihaela-stroe/?live

Toate panzele sus! 

Te astept cu drag,

Mihaela

PS: Trimite mesajul despre acest webinar LIVE gratuit si altor persoane dragi tie. Este posibil sa le intereseze subiectul! Multumesc!

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).