Sunt speaker la Open Connect Summit #3!

martie 21, 2016

OCS3_speakers

Motto: „Cea mai mare descoperire a tuturor timpurilor este faptul ca o persoana se poate schimba prin simpla schimbare a atitudinii sale.” (Oprah Winfrey)

In data de 24 Martie 2016 am onoarea de a fi speaker la Open Connect Summit #3.

Spun „onoare” pentru ca m-am uitat de pe margine la celelalte editii Open Connect Summit si mi-am dorit sa fiu pe scena.

De aceea, cand invitatia lui Dragos Roua si a Ralucai Popescu a sosit, am acceptat cu mare bucurie. Mai ales ca iubesc tema evenimentului „Relatii inteligente„.

Despre ce voi vorbi la Open Connect Summit #3?

Fac parte din Panelul 1 dedicat Relatiilor de business si voi avea un discurs de 10 minute in prima parte a evenimentului.

In acest discurs am ales sa vorbesc despre „Cum sa construiesti relatii de afaceri in… mai putin de 7 secunde!”

Fiind antreprenor din 2002, una din provocarile majore in relatiile mele de business a fost cum sa folosesc prima impresie pozitiva in favoarea mea cand intalnesc un client nou sau un posibil partener.

Avand in vedere ca studiile mele doctorale sunt bazate pe managementul primei impresii, stiu sigur ca prima impresie se formeaza intre 4-7 secunde de cand ai intalnit acea persoana.

Tocmai despre aceasta provocare (cum sa creez in partenerul de afaceri o prima impresie pozitiva) doresc sa vorbesc la acest eveniment, sa impartasesc din experientele mele directe cu partenerii mei de afaceri si sa ofer 5 idei concrete despre cum poti sa-ti construiesti relatii de afaceri inteligente.

De aceea, pe toti cei care doresc sa isi construiasca o afacere profitabila ii sfatuiesc sa nu rateze Open Connect Summit #3!

Biletul costa 149 de Ron si include:

  • Acces la eveniment
  • Coffee break
  • Catering lunch
  • Degustare de vin & networking

Iti garantez ca va fi o zi plina de invataturi valoroase si sfaturi practice despre relații inteligente. Mai ales ca sunt insotita pe scena de colegi valorosi precum Luminita Baltaretu, Florin Pasat, Paul Avram sau Paul Renaud.

Cei care se inscriu la eveniment cu codul meu MIHAELAS vor primi o reducere de 10 lei la cartea mea „In Armonie cu Mine!” pe care o voi avea la eveniment (care acum este 35 lei plus taxe postale daca o comanzi de pe blogul meu). Adica, o vei putea cumpara cu 25 lei:)

Te astept cu mare drag la acest eveniment deosebit!

MS

 

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).