Provocare MS: Transforma-ti viata in 90 de zile!

30-60-90-day-roadmap
Motto: „Planifica-ti viata pe care ti-o doresti. Imagineaza-te peste 10 ani, 15 ani, 20 de ani. Unde vrei sa fii? Depaseste rapid dificultatile de moment. Ramai focusat pe planul tau! Traieste in prezent, planifica-ti viitorul si invata din trecut”. (Elizabeth J. Konick, diplomat, Departamentul de Stat al SUA)

Astazi 1 Mai 2015, imi incep cele 90 de zile de transformare a vietii mele.

90 de zile (30-60-90 asa cum arata si imaginea) in care imi pun in aplicare zi de zi planul vietii mele si stilul meu sanatos de viata.

90 de zile in care merg pe drumul meu.

Am creat programul de coaching “Transforma-ti viata in 90 de zile! Cum sa fii pe primul loc in viata ta!” acum cativa ani si deja am ajuns la varianta 3.0 pe care vreau sa o aplic pe viata mea.

Vreau sa fiu un exemplu clar ca si eu aplic in viata mea ceea ce predau celorlalti.

Si fac asta in primul rand pentru a fi un exemplu in fata copiilor mei:)

Cum poti arata unui copil ce inseamna un stil de viata sanatos? Doar vazandu-te pe tine ca parinte ca ai un stil de viata sanatos.

Nu e prima oara cand fac aceasta provocare.

Insa e prima dara cand vorbesc in public despre lucrurile marunte din viata mea, transformarile si constientizarile prin care trec in cele 90 de zile.

Ieri, 30 aprilie 2015 am primit o provocare din partea unei prietene foarte dragi mie, Clara Toma, sa pun pe hartie ce simt despre aceasta zi.

Am acceptat cu mare bucurie provocarea si ieri dimineata m-am pus pe scris. Am scris 3 pagini in aproximativ 45 de minute.

M-am lasat antrenata in flow si mana mea a scris. De ieri recitesc randurile si ma bucur ca le-am surprins pentru ca, aproape in fiecare zi traim experiente frumoase…insa ele trec, daca nu ni le notam.

Asadar, de azi, 1 mai 2015, scriu zilnic experientele prin care trec.

Periodic impartasesc cu tine, cititorule, trairile mele pe pagina blogului personal www.mihaelastroe.ro si pe pagina mea profesionala de Facebook: https://www.facebook.com/PhD.Mihaela.Stroe

Primul pas astazi este sa imi scriu pe hartie obiectivele profesionale si personale pentru cele 90 de zile.

Si ce imi asum, fata de mine, pentru cele 90 de zile.

Imi asum sa pun in aplicare tot ceea ce prezint in programul “Transforma-ti viata in 90 de zile! Cum sa fii pe primul loc in viata ta!”, azi 1 mai 2015.

Semnez,

MS

>