mai 11

Momente de luciditate (episodul 15): Salveaza-ti banii scapand de fricile tale

Screen Shot 2016-05-11 at 09.03.21

Motto: „Abundenta (prosperitatea, bunastarea) este o calatorie continua a dezvoltarii tale, atat personale cat si financiare!” (Bob Proctor)

Studiez povestea abundentei sau prosperitatii financiare de ceva vreme pe propria piele.

Am pornit de la introspectie si ma intreb in mod constant „Ce simt eu cand ma gandesc la bani?”

Nu am ramas doar la introspectie, am inceput sa caut solutii cum sa fac sa integrez banii in mine ca un tot, fara sa ma las influentata de numarul lor.

Momentul meu de „Aha” a fost atunci cand am constientizat ca „oamenii fac banii, nu banii fac banii” la un workshop sustinut de bunul meu prieten Eusebiu Burcas in 2013 la Sibiu. Tot Eusebiu spune „Bunastarea financiara este o alegere, nu o mostenire!”

De atunci, am zis „Daca depinde de mine sa fac banii, este super! Era mai dificil daca depindea de altcineva in afara de mine sa fac banii!”

Insa fiind si eu OM, am descoperit cu surprindere in interiorul meu o serie de frici care ma tineau prizoniera lor.

Cele mai multe dintre ele erau invatate de cand eram mica, pentru ca, fara sa vreau, inconstient am adoptat temerile si comportamentele financiare ale parintilor mei. Poate este si cazul tau.

Pentru ca acolo „unde este atentia ta, este energia ta„…din 2013 incoace am primit tot felul de instrumente si persoane in viata mea care sa ma conduca, pas cu pas, catre prosperitate financiara.

Una dintre aceste persoane este Daniel V. Tanase, pe care l-am cunoscut din intamplare pe Facebook, crezand ca este un alt prieten care avea acelasi nume:)

Pentru ca eu l-am abordat prima, Daniel mi-a marturisit ca el ma urmareste pe mine de multa vreme si ca i-ar face mare placere sa ii citesc cartea sa „Salveaza-ti banii” pentru a-i da un testimonial.

Dupa ce am citit manuscrisul, am ramas placut surprinsa de simplitatea si eficienta cartii sale. Spun eficienta, pentru ca este o cartea scrisa dupa ce Daniel a acumulat peste 10 de ani de experienta in variate sisteme bancare din Romania si a inteles comportamentele de cumparare ale romanilor.

Spun simpla, pentru ca este scrisa pe intelesul tuturor. Poti sa comanzi cartea sa aici: http://danieltanase.com/salveazatibanii/

De aceea, l-am invitat pe Daniel in studioul meu TV de la Sibiu si l-am rugat sa vorbim despre o tema des intalnita in discutiile mele cu oamenii, fricile care ne impiedica sa avem cati bani ne dorim.

Iata aici emisiunea TV „Momente de luciditate” nr. 15 in care vorbesc cu Daniel V. Tanase despre cum sa ne salvam banii scapand de frici:

Sper sa iti fie de folos aceasta emisiune plina de invataminte.

Eu ii multumesc inca o data lui Daniel V. Tanase pentru disponibilitatea sa de a veni special pentru emisiunea mea de la Buzau la Sibiu si pentru ca este un prieten drag, pe care ma pot baza.

Sa iti spun si un alt secret: in cartea la care lucrez acum „Fii pe primul loc in viata TA!” am dedicat un capitol intreg subiectului „Cum atrag abundenta in viata mea„.

Te imbratisez cu mare drag,

MS

 

Despre autor

Mihaela Stroe

Motto-ul meu: "Educ, motivez si inspir oamenii care vor sa fie pe primul loc in viata lor! Totul depinde doar de TINE!" Telul meu in aceasta viata: "Sa te educ si sa te sustin pe calea dezvoltarii personale si a reusitei profesionale pentru desavarsirea ta ca OM!"

Ți-ar putea placea și aceste articole:

Îți salvezi sau îți distrugi afacerea acum, în plină criză?

Ce am învățat în 18 ani de antreprenoriat?

Afacerea Ta și Brandul Personal în 2020+

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>