Ken Koscia, trainer Metoda Silva, vine din nou in Romania!

aprilie 12, 2016

Ken

 

Motto: „Jose Silva nu era usor de suportat, caci era incapatanat si ferm si nu negocia, dar stia exact ce vrea si lucrurile ieseau bine pana la urma. Putini il tolerau pentru ca nu intelegeau ce spune, insa el isi vedea de viziunea lui. A fost un geniu si oamenii il respectau pentru ca el vedea inainte!” (Ken Koscia- trainer de instructori Metoda Silva)

Practic metoda Silva din 1 decembrie 2007 si de atunci, vorbesc despre aceasta metoda dedicata dezvoltarea mintii si controlul stresului peste tot in tara unde conferentiez.

De ce am ales metoda Silva? 

Cred ca metoda Silva m-a ales pe mine, pentru ca eu tot cautam o modalitate de gestionare a stresului pe care il intalneam in viata mea profesionala.

Pana acum am participat la toate cursurile metodei prezente in Romania: Nivelul CB1 (Curs de baza 1), Nivelul CB2 (Curs de baza 2), Bogatia-dreptul tau natural si Silva Ultra

Iata ca a venit momentul sa particip la primul meu training international cu Ken Coscia, trainerul de instructori Metoda Silva.

Ken este cel care, inca din studentie, a luat contact cu Metoda Silva si a lucrat indeaproape cu Jose Silva, fondatorul Metodei Silva.

Prima data cand Ken a venit in Romania, in noiembrie 2014, nu a avut ragazul necesar sa fiu prezenta in sala.

Insa doi dintre prietenii mei buni, Anca Juganaru  si Cristi Lazar, instructori Silva si ei, au fost si iata ce mi-au spus dupa eveniment:

Am fost la curs cu asteptari si emotii uriase si asteptam cu sufletul la gura acel tip de curs „WOW”, american, sclipitor, cu entuziasm molipsitor si exaltare asa cum este „americanismul comercial al cursurilor de profil”!

Am asteptat, am asteptat si …..nimic din ce am asteptat nu a venit….Am cunoscut un perfectionist care se depaseste pe sine, un elev riguros si de moda veche, cu metoda simpla si clara, axat pe explicarea bazelor Metodei Silva indiferent de subiectul tratat, de parca as fi fost la CB1 in compania unui maestru si avand permanent in atentie tehnicile „vitale”: pozitia corecta, controlul treziri, fraze benefice, repetarea ultimului succes, BAZA!

Insa, exercitiile de la sfarsitul cursului, Pestera si Calatoria in viitor, au adus energia salii la maxim de entuziasm si surprindere, caci, cele doua tehnici anuleaza definitiv „nemultumirile” absolventilor Metodei Silva care se duc in cautare de senzatii tari la alte si alte cursuri de spiritualitate care sa le raspunda prin noi si noi metode la intrebarile existentiale ale vietii la care…..

Metoda Silva, cred ei, ca nu poate raspunde….

Nu avem nevoie de nimic, toate uneltele sunt la noi, in mintea noastra, si la indemana noastra, iar Ken, cu o imensa experienta (practica de peste 42 de ani  Metoda Silva zi de zi!!!) care transpira prin fiecare cuvant pe care il spune si il aseaza la locul lui potrivit, aduce in experienta noastra, in cele doua zile, prin Pestera si Calatoria in viitor, proiectii in trecutul nostru al fiecaruia cat si in viitorul nostru ( regresii si progresii) prin tehnici simple dar spectaculoase ce nu pot fi povestite ci doar traite!

Deci, abia astept sa particip la acest training, Silva Mastery, unde poti participa doar daca esti absolvent Silva, in 16 aprilie si 17 aprilie 2016.

Dupa aceea voi putea si eu sa impartasesc tu tine experienta mea:) Sunt convinsa ca voi invata lucruri noi despre mine si despre mintea mea!

Si inca ceva…

Am realizat in 2013 un interviu special cu profesorul si prietenul meu, Rajko Kuzmanovic, directorul Silva Romania si te indemn sa il urmaresti cu atentie aici:

https://www.youtube.com/watch?v=8FwChV9EZ_k

Daca ar fi sa aleg ce anume sa iau cu mine pe o insula pustie, in afara cartii mele „In Armonie cu Mine!”, as lua notitele mele de la metoda Silva si experientele mele din ultimii 9 ani de cand practic aceasta metoda.

Pe curand,

MS

 

 

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).