Interviu pentru comunitatea Angelei Iordache

Motto:”Invata sa folosesti anotimpurile vietii. Hotaraste cand sa actionezi si cand sa te relaxezi, cand sa profiti si cand sa lasi lucrurile in voia lor.” (Jim Rohn)

Sunt bucuroasa sa impartasesc cu tine un interviu de suflet, pe care l-am acordat uneia din membrele echipei mele de consultanti, Angela Iordache.

Ea se pregateste alaturi de mine de peste un an de zile sa devina consultant in echipa mea si eu o apreciez foarte mult pentru seriozitatea, loialitatea si pasiunea ei pentru armonie si echilibru.

Angela este coach, autoarea cartii „Curcubeul vietii armonioase” si a construit in jurul sau o comunitate deosebita de mame care isi doresc sa aiba sanatate, echilibru emotional si fericire in viata lor. 

In acest video iti dezvalui informatii folositoare despre platforma educationala MS TRIBE la care lucrez de mai bine de un an si care a prins viata in aceasta toamna, la inceputul lunii octombrie 2019. 

Impreuna cu Angela vom face o incursie in aceasta comunitate de sufletele minunate si speciale, in care te invit si pe tine sa te alaturi acum, cand inca poti beneficia cu o investitie de doar 99 ron, pana la final de decembrie 2019!

Iata ce mi-am propus pentru aceasta comunitate:

– Sa fie un mediu de siguranta psihologica unde sunt oameni deschisi, care isi doresc o schimbare in viata lor personala si profesionala;

– Sa ofere mai multa claritate mentala si focus pe crestere continua, fiind adaptata nevoilor actuale pentru ca exista optiunea de a reveni asupra lucrurilor de mai multe ori, in timpul si in ritmul fiecaruia;

– Sa fie un loc unde se pune accent pe responsabilizare, prioritizare si organizare;

– Sa reasculti materialele educationale atunci cand ai timp si nevoie si de cate ori simti nevoia

– Si un aspect foarte important este faptul ca ofera flexibilitate maxima celor care vor sa fie pe primul loc in viata lor

Urmareste interviul nostru inedit in care sunt provocata de Angela sa raspund la multe din framantarile mamicilor echilibrate si fericite de care ea se ocupa cu atat de multa dedicare in programele ei de coaching cu mamele dornice de o schimbare benefica in viata lor. 

Pentru a face parte din comunitatea educationala online MS TRIBE si pentru a profita de oportunitatea pretului de 99 ron, acceseaza linkul urmator:

www.mihaelastroe.ro/comunitate

Retine ca acest pret este valabil pana in 31 decembrie 2019.

Cu drag si recunostinta,

Mihaela Stroe

>