martie 22

0 comentarii

Ego-ul induce frici si ganduri negative!

Articol scris de Sabau Daciana

martie 22, 2019

coach, Curajul de a ma iubi, Frica, Ganduri Negative, iubirea de sine, Mihaela Stroe, Setarea mentala, trainer, Transforma-ti viata in 90 de zile

Motto: „Ego-ul ne intretine toate traumatismele din trecut. Cu cat acestea castiga in importanta, cu atat ego-ul se convinge mai mult ca ele exista„. (Lise Bourbeau)

In emisiunea mea „Momente de luciditate” de azi abordez o intrebare provocatoare trimisa de una dintre cititoarele mele.

Care este provocarea trimisa?

Cu totii avem acest EGO care intervine si vrea sa-si impuna punctul de vedere… peste tot si mai ales, cand NU ai nevoie de el!

Cititoarea mea a observat la ea urmatorul fapt:

Cand se declanseaza EGO-ul, parca e ceva ce ea nu poate controla…

Si ma intreaba “Ce ii recomand sa faca in acele momente?”

Afla raspunsul meu urmarind emisiunea pana la capat!

Iar la final vei gasi o serie de sugestii pentru sanatatea TA mentala si emotionala.

Te anunt ca in curand lansez un nou produs, prin care imi propun sa sustin oamenii care vor sa fie pe primul loc in viata lor, prin exercitii practice si experiente de coaching LIVE.

Din experienta mea de peste 20 de ani in domeniul dezvoltarii personale, ele ajuta cel mai mult pe oameni sa-si constientizeze convingerile lor limitative si inceapa sa lucreze cu blocajele lor emotionale.

Ramai aproape de mine aici pe blog si pe canalul meu de YouTube, unde voi anunta in curand lansarea acestui produs!

Toate cele bune,

Mihaela Stroe

Ți-a plăcut articolul?

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-6)","hsl":{"h":220,"s":0.46,"l":0.01}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
WOW! Da!
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-0)","hsl":{"h":0,"s":0.89,"l":0.01}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Nu prea!

Poate ți-ar placea și aceste articole

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Îți dorești mai mult de la afacerea ta?
Sau poate chiar de la viața ta?

>