Ego-ul induce frici si ganduri negative!

martie 22, 2019

Motto: „Ego-ul ne intretine toate traumatismele din trecut. Cu cat acestea castiga in importanta, cu atat ego-ul se convinge mai mult ca ele exista„. (Lise Bourbeau)

In emisiunea mea „Momente de luciditate” de azi abordez o intrebare provocatoare trimisa de una dintre cititoarele mele.

Care este provocarea trimisa?

Cu totii avem acest EGO care intervine si vrea sa-si impuna punctul de vedere… peste tot si mai ales, cand NU ai nevoie de el!

Cititoarea mea a observat la ea urmatorul fapt:

Cand se declanseaza EGO-ul, parca e ceva ce ea nu poate controla…

Si ma intreaba “Ce ii recomand sa faca in acele momente?”

Afla raspunsul meu urmarind emisiunea pana la capat!

Iar la final vei gasi o serie de sugestii pentru sanatatea TA mentala si emotionala.

Te anunt ca in curand lansez un nou produs, prin care imi propun sa sustin oamenii care vor sa fie pe primul loc in viata lor, prin exercitii practice si experiente de coaching LIVE.

Din experienta mea de peste 20 de ani in domeniul dezvoltarii personale, ele ajuta cel mai mult pe oameni sa-si constientizeze convingerile lor limitative si inceapa sa lucreze cu blocajele lor emotionale.

Ramai aproape de mine aici pe blog si pe canalul meu de YouTube, unde voi anunta in curand lansarea acestui produs!

Toate cele bune,

Mihaela Stroe

Lasă un comentariu aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei să lucrăm împreună?

Transformational coaching program

Este un program intensiv de coaching de grup cu durata de 14 săptămâni care te va elibera de convingeri limitative și blocaje emoționale. Dacă amâni ceea ce este important pentru tine, dacă nu ai timp, focus sau energie, nu știi ce vrei cu adevărat și nu ai încredere în tine, atunci acest program este pentru tine. Fiecare săptămână include o sesiune de coaching de grup, 5 lecții video și teme zilnice de transformare (de luni până vineri).