Despre Meditatie si Metoda Silva

Motto: „Numesc aceasta <meditatie>: o peregrinare catre propria voastra fiinta. Iar in momentul in care va gasiti propriul centru, ati gasit centrul intregii existente.” (Osho)

In emisiunea de azi ”Momente de Luciditate” am marea bucurie sa il am alaturi de mine pe bunul meu prieten si partener Rajko Kuzmanovic, cel care a adus Metoda Silva in Romania in urma cu 26 de ani.

Rajko va raspunde la 2 intrebari de constientizare la care te invit sa reflectezi si tu, si anume:

  • De ce este bine sa meditam?
  • La ce ne ajuta Metoda Silva?

Cu ce l-a ajutat pe Rajko practicarea Metodei Silva dupa atatia ani si ce anume obtii atunci cand pui in practica zilnic tehnicile pe care le inveti la curs, vei afla ascultand interviul integral pe linkul de mai jos:

Iti voi impartasi la randul meu, in ce mod mi-a folosit Metoda Silva, unde ma aflam in momentul in care am inceput sa practic aceasta metoda si ce provocare mare am depasit aplicand zilnic meditatia Silva.

Vreau sa iti adresez o intrebare provocatoare:

Tu te trezesti dimineata cu ceas desteptator sau reusesti sa te trezesti zilnic la aceeasi ora, fara alarma?

Banuiesc ca prin aceasta intrebare ti-ai dat seama ca acest proces poate fi, de asemenea, implementat cu ajutorul metodei Silva.

Atentie mare!

Frecventa Alpha ne sporeste creativitatea, ne dezvolta imaginatia, prin intermediul ei ai acces la subconstientul tau astfel incat sa poti aduce imbunatatirile dorite la persoana ta si sa obtii rezultate mult mai bune, atat in viata personala cat si in cea profesionala.

Esti pregatit(a) sa iti creezi un nou stil de viata, doar practicand minim 5 minute de meditatie Silva, zilnic?

Informatii despre cursuri gasesti pe www.metodasilva.ro sau www.rajko.ro.

Mi-ar placea, ca de obicei, sa impartasesti cu mine cu ce idee ai rezonat cel mai mult, ce te-a impactat si in ce mod ti-au folosit informatiile din acest interviu.

Daca ti-a placut la emisiunea mea cu Rajko, impartaseste si prietenilor tai acest interviu pentru a beneficia si ei de calitatea tehnicilor din cadrul Metodei Silva.

Te invit să te abonezi la canalul meu de YouTube unde postez in fiecare saptamana o noua emisiune.

Iti multumesc pentru atentia TA. Pe data viitoare!

Cu drag,

Mihaela Stroe

>