Cum să-ți întărești Încrederea în TINE ca să scapi de suferință și de sacrificii inutile

Învață cum să-ți atingi acest obiectiv incredibil... chiar dacă în acest moment ești descurajată, te devalorizezi și ești des nemulțumită de tine!

Înscrie-te până la finalul zilei:

00
ZILE
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
SECUNDE

You missed out!

Acest curs te ajută să-ți depășești convingerile limitative care îți distrug încrederea în tine!

Vestea bună e că orice femeie este capabilă să preia controlul asupra ÎNCREDERII în SINE și să-și programeze un sistem de GHIDARE INTERIOARĂ pentru obținerea succesului.

Femeile care NU au încredere în sine sunt mereu lipsite de energie și timp, cred că nu sunt suficient de bune și se luptă să-și dovedească valoarea în fața altora pentru că le lipsește acut sentimentul de siguranță interioară- "VREAU! POT! MERIT!".

De aceea sunt constant frustrate, agitate, nefericite, fac totul după cum bate vântul. Și mai grav, își reprimă emoțiile dureroase și nu au curajul să țină cont de ceea ce vrea sufletul lor. Consecința? Au credințe limitatoare, NU sunt pe primul loc în viața lor, acumulează eșec după eșec, frustrări, nemulțumiri, simt că viața trece pe lângă ele, au obiective neclare sau nu au deloc.

Însă există o soluție. Una dintre cele mai bune căi spre a avea o încrederea în sine ridicată constă în a ACȚIONA. Acțiunea le conduce pe femei către reușitele dorite. Iar reușitele sunt cele mai bune motoare pentru că le motivează să dea un sens vieții lor și le mobilizează să se ridice dimineața din pat. 

Fixarea unui obiectiv CLAR le dă rațiunea de a trăi, o direcție și le încurajează să acționeze. Astfel, femeile îndrăznesc să-și pună dorințe, să viseze din nou, să ia decizii care sunt în favoarea lor și cel mai important, aleg să scape de suferință și sacrificii inutile. Așa că acest curs online îți dă soluția să fii stăpâna vieții tale!

7 Piloni ai ÎNCREDERII în SINE 
M.I.N.D.S.E.T.

Soluții ca să rămâi calmă și echilibrată

chiar dacă viitorul e incert

Acest curs online te îndrumă cu blândețe și iubire cum să stăpânești la maxim cei 7 piloni ai încrederii în sine astfel încât să fii o femeie puternică, asumată, calmă și echilibrată, o femeie care își acceptă cu ușurință convingerile limitative și care își folosește puterea personală ca să le transforme în unele constructive, fiind în același timp prezentă în viața sa și fiind conștientă 100% de resursele din interiorul său. 

Iată ce vei primi în acest curs online de excepție!

Imediat ce te vei înscrie, vei primi acces la Introducere și la primul modul din curs. Fiecare modul se deschide săptămânal pentru tine, ca să ai timp suficient să parcurgi cu maximă atenție cele 3 lecții aferente acestuia. Cursul durează 7 săptămâni, iar la finalul acestuia vei simți siguranță interioară, stăpânire de sine, calm în fața obstacolelor pe care le întâlnești în viață, o mai mare acceptare de sine, respect și iubire față de sine. 

IEȘI DIN ZONA TA DE CONFORT
 • Înveți să te valorizezi pe tine așa cum ești, cu bune și rele. 
 • Capeți în interior un sentiment profund de siguranță care te face să spui "Da, POT! REUȘESC!"
 • Simți că e posibil să-ți atingi toate obiectivele și visele. 
Te AFirmi și comunici cu ușurință cine ești
 • Capeți voința de a te schimba în direcția dorită
 • Îți accepți cu mândrie calitățile și îți îmbrătișezi cu bucurie punctele de îmbunătățire
 • Știi clar ce vrei să faci cu viața ta și scapi de îndoiala de sine
Capeți curajul de a spune nu
 • Iei decizii benefice pentru viața și cariera ta
 • Evită să mai amâni schimbările importante pentru tine
 • Devii stăpâna vieții tale și îți onorezi valorile, visele, dorințele tale

Despre mine

Sunt Sociolog și Analist Comportamental cu o experiență de peste 20 ani de lucru cu mii de oameni în training și coaching la nivel de identitate. Autoare de cărți dedicate domeniului dezvoltării personale- În Armonie cu MINE!, Fii pe primul loc în viața TA!, Curajul de a ma IUBI- precum și a multor programe de coaching și cursuri online. Sunt mereu dornică să vin cu soluții practice și testate pentru a sprijini oamenii care VOR să fie cea mai bună versiunea a lor! 

Mihaela Stroe

Ce spun clienții mulțumiți...

Maria

Arhitect urban

Conștientizarea de SINE este cheia succesului!

Am avut foarte multe conștientizări pe toată durata sa și acest curs este exact ce aveam nevoie pentru autocunoaștere, pentru succes și pentru bazele unei încrederi de sine sănătoase.

Diana

Director Economic

Linia vieții a făcut diferența pentru mine!

Mi-a plăcut maxim conceptul tău MINDSET! Iar descrierea liniei vieții cu cele două variante- peste și sub- este absolut remarcabilă. Concluzia mea la final de curs: DA, vreau să fiu câștigătoare!

Liliana

Specialist marketing online

Îmi place tonusul de acțiune din videoclipurile tale!

Au ieșit la suprafață conștientizări trecute. Faptul că nu erau scormonite în introspecție, că erau băgate în continuare sub preș și nu puteau fi vindecate și nici transformate. Le-am notat, le-am privit, am hotărât, am ales, am făcut plan, am acționat!

7 Piloni ai ÎNCREDERII în SINE- M.I.N.D.S.E.T. (7 Module)  

Iată care sunt pașii din călătoria TA către o încredere în sine puternică, pe care i-am descoperit după ce am discutat și lucrat cu mii de femei în ultimii 20 de ani.

1

Modulul 1: Câștigă ACUM Încredere în Tine!

 • Imaginea de SINE- Baza Încrederii în Sine
 • Stima de SINE (care îți dă Puterea Personală) 
 • Iubirea de SINE- Primul pas către energia Universului!

2

Modulul 2: Auto-Motivează-te!

 • Valorile personale
 • Hrănirea nevoilor personale
 • Auto-disciplina

3

Modulul 3: Puterea Obiceiurilor

 • MINDSET fix versus MINDSET focusat pe creștere
 • Obiceiurile Benefice pentru o Încredere în Sine ridicată
 • Jurnalul Visurilor mărețe 
4

Modulul 4: Setarea mentală de campioană

 • Tipare de Gândire Distorsionată (1)
 • Tipare de Gândire Distorsionată (2)
 • Controlul minții
5

Modulul 5: Dezvoltă-ți inteligența emoțională

 • Tipuri de emoții (+/-)
 • Controlul Emoțiilor tale depinde doar de TINE!
 • Inteligența emoțională
6

Modulul 6: Acționează! 

 • Cinci minute pe zi de Încredere în Sine!
 • Ieși din Zona de Confort!
 • Cinci tehnici eficiente pentru o Încredere în Sine ridicată
7

Modulul 7: Fii CEO-ul vieții tale!

 • Transformă-ți convingerile limitative în unele constructive
 • Managementul energiei personale
 • Cum îți crești eficiența personală?

Vreau să împărtășesc cu tine și câteva date interesante!

Iată pe scurt motivele care m-au determinat să creez acest curs online, care să sprijine cât mai multe femei să se pună pe primul loc în viața lor și să aibă curajul de a se iubi așa cum sunt.

85%

Din adulții & adolescenții de la nivel global au încredere scăzută în sine!

95%

Din clienții mei de coaching au încredere scăzută în sine la început de program!

70%

Din femeile cunoscute de mine au în interior senzația că nu sunt suficient de bune!

Bonusuri

Ți-am pregătit cu dragoste Bonusuri excepționale!

O metodă de a învăța non-stop atât pentru mine cât și pentru clienții mei este prin ascultarea de audiobook-uri. Ele ne-au schimbat în mod major viata în bine mai bine, pentru că le poți folosi tot timpul: când mergi la sport, când conduci, când plimbi câinele în cazul meu, când te plimbi seara. Deci, vestea este că ți-am pregătit o mare surpriză!

Bonusuri special create pentru EVOLUȚIA TA!

Vei avea acces la 4 audiobook-uri plus care te vor însoți pentru a te ghida să fii în armonie cu TINE, să ai cât mai multe momente de luciditate și să-ți construiești fericirea din interior spre exterior.

Audiobook nr.1- Carte audio În Armonie cu Mine!

Aici vei găsi cartea mea În Armonie cu Mine! citită de mine. Vei descoperi principiile mele de viață și 7 moduri de a avea curajul de a acționa. Este conținutul care se îmbină perfect cu temele din cursul online!

Audiobook nr. 2- Momente de luciditate: 7 pași pentru armonie interioară

 Aici afli cum iubirea de sine, blândețea de sine, autenticitatea, carisma personală, entuziasmul, recunoștința, obiectivele și visele te ajută să ai mereu echilibru interior!

Audiobook nr. 3- Șapte Metode spre Fericire

 Aici îți prezint 7 metode simple pe care le-am aplicat cu clienții mei care te susțin să fii în controlul vieții și fericirii tale, fără să mai fii la cheremul altora și fără să îi mai ajuți pe alții la nesfârșit. Te ajuți doar pe tine!

Audiobook nr. 4-Setarea mentală pentru succes financiar

 Aici ți-am pregătit un pachet cu 4 podcasturi de excepție, atent selectate din arhiva comunității mele MSTRIBE despre setarea mentală necesară pentru a avea succes financiar!

Ce mă diferențiază pe mine...

Dacă simți în acest moment că jobul sau afacerea îți mănâncă energie și timp, dacă îți dorești siguranță emoțională și materială pentru familia ta, dacă vrei să ai curajul să nu mai renunți la tine și să te pui pe primul loc în viața ta... sunt ghidul potrivit pentru tine

Prima dată am reușit să atrag rezultatele dorite în domeniile de viață importante pentru mine și apoi am aplicat cu succes în ultimii 20 de ani metodele și tehnicile care au funcționat cu clienții mei. De ce sunt orientată spre rezultate când lucrez cu clienții mei? Pentru că sunt un lider recunoscut în domeniul dezvoltării personale și știu CUM să-mi ajut eficient clienții să-și transforme rapid subconștientul, prin curățarea acestuia de convingeri limitative și blocaje emoționale. 


Investiția TA în TINE...este pe viață!

Conexiunea cu încrederea în forțele proprii este cea mai valoroasă resursă a TA. Pentru că depinde de atitudinea TA față de tine! Iar atitudinea față de TINE este o ALEGERE pe care o faci în fiecare secundă! Dorești să-ți restabilești RAPID această conexiune? Ai ocazia să lucrezi direct cu mine, având acces la oferta special creată pentru tine, mai jos!

GRATUIT

Pentru cei care doresc să mă cunoască

0

RON

 • 3 lecții video online/le poți urmări până în 01 August 2022
PREȚ Basic

Pentru cei care doresc să parcurgă cursul în ritmul lor

999

RON

 • 21 lecții video online
 • 4 Audiobook-uri Bonus

CEl mai POPULAR

PREȚ premium

Pentru cei care doresc să lucreze cu un profesionist 

1999

RON

 • 1 Sesiune de coaching personalizată la nivel de identitate  cu Mihaela Stroe
 • 21 lecții video online
 • 4 Audiobook-uri Bonus
 • Pachet-CADOU 3 cărți  scrise de Mihaela Stroe
GARANȚIE 100%
Garanția TA este de 100% în prima săptămână!

Dacă pentru orice motiv, nu rezonezi cu introducerea și cele 3 lecții din prima săptămână a cursului, vei primi banii înapoi integral. Dacă nu ai cerut acest lucru după prima săptămână, garanția se pierde! 

Ce spun și alți clienți mulțumiți...

Cristina

Profesor universitar

Se simte din plin în curs profesionalismul tău!

Și m-ai făcut să zâmbesc la vorbele tale că un profesionist este necesar să aibă 20 de ani vechime în domeniul său de expertiză. Aportul cursului tău în viața mea este că m-am reorganizat, pentru că eram împrăștiată pe mai multe direcții!

Steluța

Scriitoare 

Am învățat să fiu din ce în ce mai conștientă de mine!

Cursul tău m-a învățat că a avea încredere deplină în tine și a te pune pe primul loc în viața ta este un proces lung, care necesită multă disciplină, perseverență, voință și asumarea responsabilității vieții 100% pentru viața TA!

Luminița

Specialist comunicare

Acest curs m-a ajutat să-mi găsesc mentorul!

Experiența ta vastă, valorile tale comune cu ale mele și faptul că am învățat enorm de multe lucruri din acest curs online m-au determinat să te aleg să fii mentorul meu!

Întrebări frecvente

Unde are loc cursul?

Cursul este în întregime ONLINE. Ai acces la el ORICÂND vrei tu, toată viața!

Cum se face plata?

Plata se face cu cardul. După ce dai click pe butonul VREAU CURSUL vei ajunge pe pagina de comandă.
Completezi formularul cu datele tale de contact și pe urmă vei completa un formular cu datele cardului.

Ce fac dacĂ nu am card Și vreau sĂ cumpĂr cursul?

Nicio problemă! Ne dai un email la contact@mihaelastroe.ro sau un mesaj pe WhatsApp la +40720.44.34.88 și noi o să-ți trimitem detaliile, de plată. După ce efectuezi plata, manual o să-ți dăm acces la curs după confirmarea plății.

Pot plati pe firma?

Sigur că poți! Completează formularul și cu datele de firmă și o să primești factura fiscală.

Am acces deodatĂ la toate modulele sau pe rÂnd?

După ce ai efectuat plata, vei avea acces la lecțiile aferente primei săptămâni și vei intra în program. În fiecare săptămână vei primi acces la un nou modul. Sunt module săptămânale care conțin 3 lecții fiecare. În total sunt 21 de lecții. Dorim foarte mult să parcurgi modulele și lecțiile pe rând, în ordinea gândită de Mihaela Stroe, pentru a avea timp ca să pui în aplicare exercițiile!

Cum pot primi banii inapoi dacĂ nu am rezonat cu prima lecție?

Foarte simplu! Ne trimiți un email pe adresa: contact@mihaelastroe.ro și ne spui că vrei să-ți returnăm banii. O vom face în maxim 24 de ore, fără întrebări suplimentare.

Cum primesc acces la bonusuri?

Vei primi pe email toate datele de acces către bonusurile promise, imediat după ce efectuezi plata pentru curs.

Recapătă-ți ACUM Încrederea în TINE! E momentul!

Trăiește cu siguranța că totul se va rezolva. Ridică-te rapid după un eșec. Cunoaște-ți valoarea și validează-te din interior. Învăța doar prin experiență directă! Iubește-ți viața și bucură-te la maxim de ea! E unică la fel ca și tine!

Mesajul meu pentru tine

Am învățat singură până la 45 de ani cum să am încredere în mine, cum să fiu de partea mea și cum să evit conștient anularea dreptului meu natural de autoafirmare. 

Acum a venit momentul să dau mai departe femeilor ceea ce a funcționat pentru mine! Te aștept cu multă iubire la curs!

Mihaela Stroe